Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΝΤΕΡΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΑ…

0 σχόλια Share:

Απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα για την κατάργηση των συρμάτων στα ελληνοτουρκικά σύνορα

cipte2

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλει να καταργήσει τα αγκαθωτά σύρματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Ο Γιώργος Χοντρός –μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ¨Να καταργηθούν τα αγκαθωτά σύρματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα¨ και σε συνέντευξη του στην Βιέννη στο ΑΡΑ είπε πως ¨Ένα τέτοιο τείχος είναι ντροπή για μια δημοκρατική χώρα¨.

 ¨ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ¨

Ο Χοντρός δήλωσε πως ο 12 χλμ φράκτης που τελείωσε το 2012 μέσα από την Frontex που ιδρύθηκε από την Ε.Ε. για να αποτρέψει τις μεταναστευτικές ροές , στέλνει λάθος μήνυμα και πρόσθεσε πως ¨Η Ελλάδα είναι μια πύλη της Ευρώπης¨.

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν ασκήσει κριτική στο συνοριακό τείχος με τα αγκαθωτά σύρματα, διότι όπως υποστήριζαν έστρεφε τους μετανάστες στην θαλάσσια οδό που είναι πιο επικίνδυνη.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χοντρός δήλωσε πως θα τερματίσουν την σφιχτή μεταναστευτική πολιτική και ότι η νέα κυβέρνηση θα δίνει την ελληνική υπηκοότητα σε όποιον γεννιέται στην Ελλάδα. Ο Χοντρός είπε πως θα διευκολύνουν την διαδικασία παροχής ασύλου και πρόσθεσε πως ¨Θα οργανώσουμε ξανά εκ βάθρων την πολιτική χορήγησης ασύλου. Θα δώσουμε ένα νέο μήνυμα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη¨.
Ο Χοντρός είναι μέλος της Κ.Ε. του κόμματος του και υπεύθυνος για την περιβαλλοντική υγεία.

Εφ. Γκουντέμ 9/2/2015 

Σχ : Καλά θα είναι όλοι αυτοί που σχεδιάζουν από Αθήνα και Λάρισα πριν αποφασίσουν κάτι για τον φράχτη στα σύνορα, να ρωτήσουν τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες αν έφερε ή όχι αποτέλεσμα ο φράχτης . Διότι απλά η διαφορά στα νούμερα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ελπίζουμε να το καταλάβουν αυτό. Πασιφανές άλλωστε.  Αν βέβαια δεν μας ενοχλούν οι ατελείωτες λαθροεισβολές, ας στέλνουμε και αεροπλάνο σε Συρία και Ιράκ να τους φέρνουμε εδώ δωρεάν και χωρίς κίνδυνο. Αυτό δεν θα ήταν ακόμη καλύτερο μήνυμα κ. Χοντρέ ; Π.χ. να μεταφέρουμε έτσι καμιά 20.000 Ιρακινούς στην Λάρισα  ή στα Τρίκαλα…  

Previous Article

ΝΤΕΡΣΙΜ 1937…

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *