Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διαδήλωση από αδέσποτα σκυλιά στο δημαρχείο Κομοτηνής!

1 Comment Share:

Φωτογραφία από 10 περίπου αδέσποτα σκυλιά τα οποία ως κοπάδι περνούσαν μπροστά από τον δήμο Κομοτηνής, εμφάνισε για μια ακόμη φορά το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά και την κακή διαχείριση της παρούσας ηγεσίας του δήμου.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε την Τετάρτη από έναν πολίτη γύρω στις 09:30 το πρωί, δημοσιεύτηκε αρχικά στην εφημερίδα Χρόνος και αποτελεί τεκμήριο της αποτυχίας της νυν δημοτικής αρχής στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων σκυλιών.

Ο πολίτης που τράβηξε την φωτογραφία, είπε πως το κοπάδι αυτό με τα σκυλιά ενοχλούσε και γάβγιζε τους περαστικούς και τα αυτοκίνητα.

Όταν η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στην Ομάδα Αζινλίκτσα στο Facebook,οι αναγνώστες μας έγραψαν διάφορα σχόλια. Να μερικά από αυτά τα σχόλια:

Σερπίλ Χουσείνογλου: Δυστυχώς κάθε πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά περνάω με φόβο δίπλα από αυτό το κοπάδι.

Ιμπράημ Αμπντουλλάχ: Μα πως τα σκυλιά δεν έχουν δικαίωμα να διαδηλώσουν κατά του δήμου;

Νουράι Μουσταφά:  Όταν σε αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι σύμβουλοι και ιδιαίτερα οι κυρίες έρθουν να ζητήσουν ψήφους, πειτε τους πως και τα ζώα έχουν δικαιώματα, να τα μαζέψουν να τα προσέχουν στο καταφύγιο.

Εργκίν Μουσταφά: Μάλλον αυτά ετοιμάζονται για παρέλαση

Φιλίζ Αχμέτ: Πρώτα ο Θεός να είναι χορτάτα

…………..

http://www.azinlikca.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/17738-sokak-kopeklerinden-gumulcine-belediyesi-nde-protesto.html

14/4/2019

Σχ: Και μόνο από τα σχόλια των μουσουλμάνων συμπολιτών μας καταλαβαίνεις ότι σε αυτό το θέμα είναι πιο σωστοί στην κρίση τους από τους χριστιανοφανείς. Κανένας τους δεν λέει πως δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ενώ σε ελληνικές ιστοσελίδες θα εμφανιζόταν πάλι τα γνωστά φαιδρά σχόλια του τύπου ¨Εμένα δεν με δάγκωσαν ποτέ¨!   Ωραία λογική, παρόμοια του ¨Εμένα δεν μου έχουν κλέψει το σπίτι, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα εγκληματικότητας¨….  

Και φυσικά στην Κομοτηνή μόνο η δημοτική παράταξη Σπάρτακος έθεσε το πρόβλημα τόσο εμφαντικά, με στοιχεία και προτείνοντας λύσεις . Να επισημάνουμε εδώ τι δήλωσε ο Πάρις Καλοδημίδης εκ μέρους του Σπάρτακου : 

Ο Σπάρτακος είναι η λύση. Οταν αναλάβουμε την διοίκηση δεν θα υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους. Είναι θέμα προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όλες οι ζωές έχουν σημασία, αλλά στις πόλεις ιεραρχικά η ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια έρχονται πρώτες. Αυτό είναι πολιτισμός.

Previous Article

ΟΥΦΟΥΚ ΜΟΥΣΤΑΦΑ-ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Next Article

ΣΑΦΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ STATE DEPARTMENT

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα σκυλιά. Το πρόβλημα είναι πέρα για πέρα καθαρά των “ανθρώπων” που παριστάνουν τα “έξυπνα” και “πολιτισμένα” ζώα.
    Τα σκυλιά, λέει, μπορεί να επιτεθούν στον “άνθρωπο”, ενώ το “ζωντανό” αυτό δεν επιτίθεται ποτέ και σε κανέναν.
    Και στο κάτω – κάτω τί είναι ο “άνθρωπος” που θέλει να επιβάλει τους δικούς τους ηλίθιους νόμους στη φύση;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *