Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΧΑΡΡΕΜ ΙΝΤΖΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

No Comments Share:

 

Για παράδειγμα, η  νέα διοίκηση της GTGB (Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής) ανέλαβε καθήκοντα. Το αν αυτή η νέα διοίκηση είναι αποτέλεσμα μια πραγματικής εκλογή και εκλογικής διαδικασίας ή αν υπήρξε διορισμός από το προξενείο, αυτό είναι προς διερεύνηση. Διαφορετικά οι εξελίξεις στην μειονότητα δεν γίνονται κατανοητές, δεν εξηγούνται. Το πρώτο που πρέπει να γίνεται είναι η έρευνα, είναι ένα ταμείο της μειονότητας ή του προξενείου;

Ας απομακρυνθούμε λίγο από την ¨ιστορία¨ και ας περιγράψουμε ένα μειονοτικό ρεζιλίκι της μειονότητας. Στις 31 Μαΐου ο υποψήφιος ΠτΔ της Τ.C. Μουχαρρέμ Ιντζέ, επισκέφτηκε την Κομοτηνή και την μειονότητα. Στο πρόγραμμα του ήταν να πάει στην GTGB, να μιλήσει στην αυλή της και να δώσει συνέντευξη τύπου στα ελληνικά ΜΜΕ. Η διοίκηση του συλλόγου εκεί, συζήτησε το ενδεχόμενο να απαγορεύσουν στον Μουχαρρέμ Ιντζέ να πει στην αυλή εκεί του συλλόγου.Θα γινόταν όμως μεγάλο σκάνδαλο, μετάνιωσαν δεν μπορούσαν να πούνε σε κανέναν ¨δεν μπορείς να μπεις στην αυλή¨. Αναγκάστηκαν να πάρουν πιο ελαφρά μέτρα. Θα εμπόδιζαν τους ανθρώπους να συγκεντρωθούνε. Στην υποδοχή του Ιντζέ, πέραν του Δ.Σ. του συλλόγου δεν θα ήταν κανένας άλλος, θα τον άφηναν μόνο του με τους δημοσιογράφους, ενώ δεν θα του έδιναν ούτε μεταφραστή. Δεν θα επέτρεπαν την τοποθέτηση μικροφωνικής εγκατάστασης, θα εμπόδιζαν όσους θα θελαν να στήσουν μια τέτοια, θα τους απειλούσαν και θα τους κατήγγειλαν στην αστυνομία. Όλα αυτά συνέβησαν. Από την μειονότητα υποδέχτηκαν τον Μουχαρρέμ Ιντζέ 4 άτομα, οι άλλοι ήρθαν για να τον ακούσουν.Εκεί δεν ήταν ούτε οι βουλευτές, ούτε οι δήμαρχοι, ούτε άλλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ούτε ι ¨μουφτήδες¨, ούτε ιμάμηδες, δάσκαλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, ούτε το μειονοτικό κόμμα (!!!) DEB. Ούτε ο πρόξενος ούτε κάποιος κατώτερος ακόλουθος ή και ο θυρωρός του προξενείου. Το απόλυτο σαμποτάζ. Την φράση ¨διοίκηση συλλόγου¨ παρακαλώ να την εκλαμβάνετε ως ¨προξενείο, Υψηλή Πύλη, κυβέρνηση Ερντογάν¨,  διότι η διοίκηση του συλλόγου είναι διορισμένο όργανο ετούτων και εκπληρώνει τις εντολές τους.

Τους 4  ¨ήρωες¨ που ήταν εκεί τους είδαν όλοι, δεν υπάρχει πρόβλημα να τους πούμε: Μεχμέτ Δεβετζίογλου, Τζενγκίζ Μποντούρ, Γκαλίπ Γκαλίπ και Καμίλ Σιτζακεμίν. Το πρώτο σχόλιο που ακούστηκε για αυτούς: Τώρα άραγε αυτά τα άτομα θα μπούνε στην μαύρη λίστα, δηλαδή θα τους απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία; Δεν ξέρω αν μπορώ να περιγράψω την τρομοκρατία κάτω από την οποία ζούμε.

………………..

 

Ιμπράμ Ονσούνογλου 14/6/2018

https://www.tiken.net/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=870

Σχ: Τα συμπεράσματα τα οποία βγαίνουν αβίαστα από αυτή την θλιβερή κατάσταση που περιγράφει ο Ονσούνογλου  είναι τα εξής : Διακρίνεται πως οι ¨επικεφαλείς¨ του τουρκόψυχου τμήματος της μειονότητας, δηλαδή όλοι αυτοί που δεν ήταν εκεί, δεν ήταν, διότι απλά σκεπτόμενοι τα προσωπικά τους συμφέροντα δεν θέλησαν να έρθουν σε αντίθεση με τον ¨δυνατό¨ της εποχής αυτής στην Τουρκία… Η στάση αυτή προφανώς και δεν έχει να κάνει με αγάπη στην Τουρκία, αλλά με απτά προσωπικά συμφέροντα. Του τύπου : Να εκλεγώ και πάλι, να μου εγκρίνει το δάνειο η Ζιραάτ, να φιλοξενηθεί το παιδί μου σε εστία στην Τουρκία, να είμαι πάλι ιμάμης στο χωριό μου, να είμαι και πάλι πρόεδρος στον σύλλογο μου με ότι συνεπάγεται αυτό για τα κονέ που αποχτώ  και άλλα πολλά.

Αλλά και πέραν των δυνητικών κερδών που παρέχει η φιλία προς τον ισχυρό¨, υπάρχουν και οι ποινές για όποιον ¨παραστρατεί¨… Και η μαύρη λίστα είναι μόνο μια από τις δυνητικές ποινές που διαθέτει το καθεστώς Ερντογάν… Π.χ. αν πήγαινε στην υποδοχή ο πρόεδρος του DEB, του χρόνου η σύζυγος του που είναι καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Αδριανούπολης, θα εξακολουθούσε να διδάσκει; Ή με κάποιο τρόπο θα την ¨κλωτσούσαν¨;  Οπότε…

Πολύ διδακτικό άρθρο…  

Previous Article

ΑΙΣΧΟΣ !

Next Article

NEA ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *