Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEA ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

No Comments Share:

 

Απόφαση συνέχισης κράτησης για τους συλληφθέντες στην Αδριανούπολη Έλληνες στρατιωτικούς

Επανεξετάσθηκε σήμερα η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, του υπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του υπαξιωματικού Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι στις 1 Μαρτίου συνελήφθησαν από την συνοριακή μονάδα ¨Γεράκια των Συνόρων¨ της 54 ΜΧΚ Ταξιαρχίας και είχαν προφυλακιστεί. Για την διαδικασία επανεξέτασης, οι Μητρετώδης και Κούκλατζης μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας από τις φυλακές τύπου F της Αδριανούπολης όπου κρατούνται.
Στην διαδικασία μετείχαν και οι συνήγοροι των κρατούμενων στρατιωτικών, οι Χακάν Γιαλτσιντουγ και Σελίμ Οζέλ. Οι δύο στρατιωτικοί στην απολογία τους είπαν πως πέρασαν από λάθος τα σύνορα και ζήτησαν την αποφυλάκιση τους. Η σύνθεση του δικαστηρίου με βάση το ότι η ανώτατη ποινή στο αποδιδόμενο αδίκημα είναι 5 έτη φυλάκισης, έκρινε πως η κράτηση είναι μέσα στα όρια της αναλογικότητας, πως με την υφ΄όρων αποφυλάκιση δεν μπορεί να διασφαλιστεί το προβλεπόμενο όφελος  και με το σκεπτικό πως δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στις συνθήκες κράτηση, αποφάσισε την συνέχιση της κράτησης των στρατιωτικών.
…………

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/edirnede-yakalanan-yunan-askerleri-icin-tutukluluga-devam-karari-40871908

19/6/2018

Σχ: Την ίδια στιγμή κάποιοι ελληνόφωνοι πάνε και ψωνίζουν αγγούρια και σώβρακα από τα παζάρια της Τουρκίας, άλλοι πάνε και παίζουν τέννις και άλλοι κάνουν ιστιοπλοία…

Κοινώς στα τέτοια τους για τους δύο φυλακισμένους αδερφούς μας…

Previous Article

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΧΑΡΡΕΜ ΙΝΤΖΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

EΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *