Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

No Comments Share:

Απορρίφθηκε στο δικαστήριο η μήνυση σε βάρος GTGB

Μετά από έφεση που υπέβαλλαν δικηγόροι της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής (GTGB) σχετικά με την μήνυση για το κυλικείο του συλλόγου, το κατηγορητήριο κρίθηκε από το δικαστήριο λανθασμένο και η υπόθεση απορρίφθηκε. Στην υπόθεση εκ μέρους της GTGB, μετείχαν ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ και ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης.

Στην διαδικασία παρέστησαν ο εκπρόσωπος Ελλάδας του Συλλόγου Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Ιλχάν Ταχσίν, ο πρόεδρος του GTGB Κοράι Χασάν, η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και μια ομάδα ομογενών. Η μήνυση σε βάρος της GTGB για το κυλικείο, μετά από τις ενστάσεις των Ιλχάν Αχμέτ και Αχμέτ Καρά, ακυρώθηκε σύμφωνα με την ποινική δικονομία, και η υπόθεση στάλθηκε πάλι για έλεγχο στην εισαγγελία.

Εφ. Μπιρλίκ  19/2/2013

Σχ : Αυτό που δεν λέει η εφημερίδα είναι πως η εν λόγω απόφαση ΦΥΣΙΚΑ και δεν δικαιώνει οριστικά την GTGB για την παράνομη λειτουργία του κυλικείου. Εξάλλου άλλο το ποινικό μέρος, και άλλο η αυταπόδεικτη φοροδιαφυγή…..

Previous Article

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΜΑΚΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ !

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΗΦΑΙΣΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *