Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο Share:

Απάντηση από δημάρχους στις κατηγορίες του Πρώτου Θέματος για σχέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση FETÖ

bel-bask

Ο δήμαρχος Μύκης Τζεμιλ Καμπζά και ο δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ, απάντησαν στους ισχυρισμούς που περιέχονται σε άρθρο με την υπογραφή του Παναγιώτη Σαββίδη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα  της 28/8/2016 και στο οποίο τα ονόματα τους συσχετίζονται με δομές της  FETÖ στην Ελλάδα.

Οι δήμαρχοι μας Τζεμίλ Καμπζά και Ριντβάν Αχμέτ, ανέφεραν πως οι πληροφορίες που αναφέρονται στο άρθρο σχετικά με τους ίδιους, είναι ψευδείς και συκοφαντικές.

Οι δηλώσεις που έκαναν στα σόσιαλ μίντια οι δήμαρχοι είναι οι εξής :

Ανακοίνωση δημάρχου Μύκης Τζεμίλ Καμπζά  :

Επιθυμώ να δηλώσω πως οι πληροφορίες που σχετίζονται με το πρόσωπο μου και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα (28/8/2016) σε άρθρο με την υπογραφή του Παναγιώτη Σαββίδη, είναι απολύτως ψευδείς, πρόκειται για συκοφαντία, εξύβριση, ένα προϊόν φαντασίας που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια. Τα αναγραφόμενα σχετικά με το πρόσωπο μου τα επιστρέφω στην εφημερίδα και στον δημοσιογράφο και καταγγέλλω αυτόν που τα έγραψε.

Επιθυμώ να κοινοποιήσω στην κοινή γνώμη πως από την πλευρά μου ενάντια σε αυτή την καμπάνια σπίλωσης και συκοφαντίας, θα σταλεί εξώδικο προς την εν λόγω εφημερίδα και τον δημοσιογράφο και ότι εάν δεν δημοσιευτεί διάψευση θα προβώ σε μηνύσεις

Επιθυμώ επίσης να αναφέρω σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που στοχοποιούνε το χωριό Εχίνος, πως υπό το φώς πληροφοριών που απεκόμισα μετά από συζητήσεις με αδερφούς μου Εχινιώτες, τα δημοσιεύματα αυτά δεν αντανακλούνε την αλήθεια. Επιθυμώ να αναφέρω πως αυτά τα δημοσιεύματα προσβάλλουν ιδιαίτερα τον κόσμο του Εχίνου και είναι ανάγκη το συντομότερο να υπάρξει επανόρθωση.

Για μια ακόμη φορά αναθεματίζω την τρομοκρατική οργάνωση FETÖ, τους προδότες αυτούς που στόχευαν στην δημοκρατία, σκότωσαν πολίτες και παρήγαγαν θεωρίες συνωμοσίας¨.

Ανακοίνωση του δημάρχου Αρριανών Ριντβάν Αχμετ :

Επιθυμώ να κοινοποιήσω στην κοινή γνώμη πως η είδηση  που αναφέρεται στο πρόσωπο μου ως δημάρχου Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ και δημοσιεύεται στις σελίδες 20 και 21 της εφημερίδας Πρώτο Θέμα της 28/8/2016, είναι παντελώς αβάσιμη, δεν αντανακλά την αλήθεια, αποτελείται μόνο από  συκοφαντίες και είναι ένα ψευδές άρθρο.

Καταγγέλλω έντονα την εφημερίδα Πρώτο Θέμα που δημοσίευσε αυτή την είδηση, αλλά και τον δημοσιογράφο που την έγραψε.

Επιθυμώ να αναφέρω πως το σχετικό με εμένα αυτό άρθρο αλλά και άλλα παρόμοια δεν έχουν άλλο στόχο, παρά να διαταράξουν την μεταξύ μας ενότητα και ομοψυχία και να σπείρουν διχόνοιες. Για αυτό παρακαλώ ο κόσμος μας να διαβάζει πιο προσεκτικά αυτού του είδους τις ειδήσεις, να βλέπει από ποιους γράφονται,  ποιοι μέσα από την  μειονότητα  επωφελούνται από αυτές και ποιοι επιδιώκουν να μετατρέψουν σε πολιτικό κέρδος αυτές τις ψευδείς ειδήσεις.

Τέλος ενημερώνω την κοινή γνώμη πως προσωπικά απέναντι σε αυτή την είδηση που είχε πρόθεση σπίλωσης και συκοφαντίας, θα σταλεί εξώδικο στην εφημερίδα που δημοσίευσε αυτή την είδηση και στον δημοσιογράφο που την έγραψε και σε περίπτωση που δεν δημοσιευτεί διάψευση θα κάνω χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=5436

31/8/2016

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ¨

Next Article

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *