Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΒΡΟΥ

No Comments Share:

Στις 2 Μαίου οι ¨Εκδηλώσεις Άνοιξης και Χιντρελλέζ Νότιου Έβρου¨

merih2

Οι ¨Εκδηλώσεις Άνοιξης και Χιντρελλέζ Νότιου Έβρου¨ θα αρχίσουν στις 2 Μαΐου με επίδειξη παραδοσιακών χορών από καλεσμένα συγκροτήματα στην αίθουσα της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μειονότητας Ν. Έβρου με στόχο την συντήρηση των ηθών, εθίμων και πολιτισμού οργανώνει τις ¨Εκδηλώσεις Άνοιξης και Χιντρελλέζ Νότιου Έβρου¨ που θα αρχίσουν με παραδοσιακούς χορούς στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής.

Στις 3 Μαΐου θα οργανωθεί διαγωνισμός φαγητών στο χωριό Πέραμα. Ενώ την Κυριακή 4η Μαΐου που θα είναι η πιο λαμπρή μέρα ντόπιες και καλεσμένες ομάδες παραδοσιακών χορών και καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μουσικό πρόγραμμα.

Στην δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου ο Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ανέφερε πως όλοι είναι καλεσμένοι στις εκδηλώσεις.

Εφ. Γκιουντέμ 25/4/2014 

Σχ : Ο συγκεκριμένος σύλλογος απηχεί πλήρως τις απόψεις του τουρκικού προξενείου και συμπληρώνει με την ύπαρξη του το παζλ της ύπαρξης της ¨τουρκικής¨ μειονότητας και στους τρεις νομούς της ελληνικής Θράκης.

Previous Article

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Next Article

ΜΠΙΡΛΙΚ ΚΑΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.