Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δείτε όχημα Εθνοφύλακα ! — Η Ελλάδα που αντιστέκεται !

2 Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 29/10/2020

Το εντυπωσιακό όχημα της φωτογραφίας, με δίλιτρο κινητήρα Μιτσουμπίσι, δεν έχει σασί «μανίσιο» αλλά είναι όλο χειροποίητο. Κατασκευάσθηκε σε συνεργείο ιδιώτη και δείχνει τι μπορεί να κάνει ένας Έλληνας με γνώση και μεράκι.

Το όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περιπολίες και σε ποικίλες αποστολές, αφού μπορεί να μετακινηθεί σε κάθε είδους έδαφος. Διαθέτει πύργο περιστροφής 360 μοιρών, συνοδεύεται από drone, έχει ενσωματωμένο τάμπλετ με «φορτωμένους» χάρτες, ενώ σύντομα θα διαθέτει και δική του θερμική κάμερα!

Αυτός που  το ¨φιλοτέχνησε¨ είναι ενεργός Εθνοφύλακας και  μέλος της ΛΕΦΕΔ.

Το επίτευγμά του αυτό είναι άλλη μία απόδειξη του τι ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να προσφέρουν η ΛΕΦΕΔ και η Εθνοφυλακή στις δύσκολες συγκυρίες που ζούμε ως έθνος, και πόσο εγκληματικό είναι να μένει αναξιοποίητο.

Εκεί στο ΓΕΣ ακούει κανείς ;

Previous Article

Τράμπ για lockdown : ¨Δημιουργούν δυστυχία, φτώχεια, ταλαιπωρία και θάνατο !¨

Next Article

Ακραίος ισλαμιστής έφυγε από Γαλλία και ζήτησε πολιτικό άσυλο από τον Ερντογάν !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Και αν σας πω πως ο συγκεκριμένος εθνοφύλακας, είναι περιστασιακά απασχολούμενος, και επιθυμεί διακαώς να ενταχθεί στην ευρύτερη στρατιωτική οικογένεια ,δια μέσου των εκάστοτε προκηρύξεων για συνοριοφύλακες κτλ. ποια θα ήταν η προσέγγισή σας? Μήπως τον αποκλείουμε διότι έχει τατουάζ ;

  2. Μπράβο στον πατριώτη γιατί πιάνουν τα χέρια του! Βέβαια το όχημα δεν μπορεί να είναι επιχειρησιακά αξιοποιήσιμο καθώς είναι εντελώς γυμνό. Αλλά η προσπάθεια μετράει περισσότερο εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *