fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΛΛΕΤ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !

0 σχόλια Share:

Αλλάζουν οι υποδομές του χωριού Κάλχας

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΛΛΕΤ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !

Τρεις εβδομάδες τώρα οι δρόμοι του χωριού Κάλχας της Κομοτηνής σκάβονται και γίνονται σημαντικές εργασίες υποδομών. Οι εργασίες αναμένεται να τελειώσουν δύο εβδομάδες αργότερα.

Ο δήμος Κομοτηνής παρά την κρίση συνεχίζει εργασίες που θα ανακουφίσουν τον λαό του Κάλχα. Σε συνεργασία με την 21η Ταξιαρχία Πεζικού Κομοτηνής πραγματοποιεί ένα σημαντικό σχέδιο στον Κάλχα.

Ο λογιστής και δημοτικός σύμβουλος Κάλχα Ερτζάν Κιοσέ μας ενημέρωσε σχετικά με τις εργασίες που γίνονται στο χωριό.

ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΛΛΕΤ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !

Στην συνάντηση που είχαμε με τον Ερτζάν Κιοσέ στον Κάλχα στο σημείο όπου γίνονται οι εργασίες, μας ανέφερε πως πρόκειται για ένα σχέδιο που επί πολύ καιρό περίμεναν οι κάτοικοι: ¨Πριν από χρόνια είχαν ολοκληρωθεί κάποιες εργασίες υποδομής στο χωριό μας. Εδώ και 15 χρόνια επιθυμούσαμε να τελειώσουμε τις εργασίες υποδομών του χωριού. Παρά το ότι το θέσαμε επανειλημμένα στον δήμαρχο μας , δεν το υπήρχαν οι δυνατότητες. Για αυτό και με κανένα τρόπο δεν μπορέσαμε να το πραγματώσουμε.  Πέρσι αποφασίστηκε να εξαλειφθεί το πρόβλημα των υποδομών σε συνεργασία με τον στρατό.Τώρα πραγματοποιούμε αυτό το σχέδιο. Τρεις εβδομάδες τώρα συνεχίζονται οι εργασίες υποδομών στο χωριό. Είναι μια σημαντική εργασία για το χωριό¨.

¨ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΑΚΚΟΥΣ¨

Ο Κιοσέ ανέφερε πως το σχέδιο γίνεται ώστε τα όμβρια ύδατα να συγκεντρώνονται σε λάκκους:  ¨Κατασκευάζονται ειδικοί κλειστοί λάκκοι που θα κατακρατούν τα νερά. Παλιότερα τα όμβρια ύδατα στέκονταν πάνω στην άσφαλτο και τα λιμνάζοντα νερά προκαλούσαν ζημίες. Η συγκέντρωση νερού δίπλα στο τζαμί και στο σχολείο απειλούσε την υγεία των παιδιών, του κόσμου στο τζαμί και όλου του χωριού, ως εκ τούτου είναι ένα σημαντικό σχέδιο¨.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Ο Ερτζάν Κιοσέ που ενημέρωσε σχετικά με τις εργασίες, εξ ονόματος του λαού του χωριού, ευχαρίστησε αυτούς που συμβάλουν στην πραγμάτωση του σχεδίου: ¨ Είναι μια εργασία που ως κόσμος του Κάλχα την περιμέναμε για πολύ καιρό. Ως κόσμος του Κάλχα ευχαριστούμε τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Δημήτρη Καρασταύρου, τον πρόεδρο Κάλχα Μεχμέτ Οσμάν και την 21η Ταξιαρχία Πεζικού Κομοτηνής που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του σχεδίου.

……………….

Ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής Ερτζάν Κιοσέ δήλωσε πως οι εργασίες υποδομών σύντομα θα τελειώσουν και είπε: ΟΙ εργασίες υποδομών που κάνει ο δήμος δεν θα περιορίζονται στον Κάλχα. Στόχος του δήμου είναι με την ιδια μέθοδο, δηλαδή σε συνεργασία με την 21η Ταξιαρχία Πεζικού Κομοτηνής, να γίνουν και σε άλλα χωριά παρόμοιες εργασίες και να εξαλειφθούν έτσι τα προβλήματα. Μετά από τον Κάλχα πιθανότατα παρόμοιες εργασίες θα γίνουν και στο Κικίδιο.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7662

6/7/2017

Σχ : Θαύμα, θαύμα !!! Είδηση θετική για τον Ε.Σ. στην εφημερίδα Μιλλέτ της Θράκης. Θα σκίσουμε τα πτυχία μας !

Άντε βρε υπογράψτε και στο proxeneio-stop τώρα να γίνουμε και καρντάσια !

Πέρα από πλάκες πάντως ένα μπράβο στον κ. Ερτζάν Κιοσέ που μέσα στον κυκεώνα των πρακτόρων της Άγκυρας που υπάρχουν στην Θράκη, δεν διστάζει να δηλώνει τα αυτονόητα…

Και φυσικά ένα μπράβο (και πάλι) σε όλους τους ένστολους και την πολιτική ηγεσία. Με αντιδιαστολή φανταστείτε τώρα πόσο λαμόγια ήταν αυτοί που το 1992 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη αποφάσισαν την κατάργηση της ΜΟΜΑ και την εκποίηση των μηχανημάτων της με το άρθρο 18 του Ν. 2026/92…

Previous Article

H…MONAΞΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ! – BINTEO

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤO DEB ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.