Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΛΑΥΚΗΣ

No Comments Share:

Ερκάν Αζίζογλου : ¨Επιθυμούν να μας στοχοποιήσουν¨

147791449143780

Ο ιμάμης Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου, δήλωσε πως κάποιοι κύκλοι μετά από την κηδεία του Αχμέτ Κατουνλού που πέθανε ενώ έκαμνε την θητεία του, θέλουν να στοχοποιήσουν τον ίδιο

Ο Αζίζογλου λέει πως τον τελευταίο καιρό η Γλαύκη βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα και ότι στο πλαίσιο αυτό κάποια ΜΜΕ δημοσίευσαν σχετικά με τον ίδιο ψευδείς και λανθασμένες ειδήσεις και σχόλια.

Ο Αζίζογλου αναφέρει πως ο ίδιος στην νεκρώσιμη τελετή του Αχμέτ Κατουνλού που πνίγηκε κατά την διάρκεια της θητείας του, έδρασε σύμφωνα με αίτημα της οικογένειας του θανόντος και των πιστών και δηλώνει : ¨Χάσαμε τον συγχωριανό και αδερφό μας Αχμέτ Κατουνλού με πολύ άτυχο τρόπο. Η κηδεία του έγινε στο χωριό μας. Ο Αλλάχ να τον ελεεί.  Στην ηδεία φυσικά υπήρχαν άνθρωποι από παντού. Εντέλει πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό καθώς ένας νέος αδερφός μας πέθανε υπηρετώντας την θητεία του. Καθώς ο αδερφός μας ήταν στρατιώτης, η κηδεία του έγινε με στρατιωτική τελετή. Όταν έφτασε η ώρα για την κηδεία, είδα πως ο διορισμένος μουφτής πέρασε μπροστά στο φέρετρο και θέλησε να τελέσει την κηδεία. Εγώ λοιπόν κινούμενος στην κατεύθυνση αυτών που ήθελαν η οικογένεια του αείμνηστου και η κοινότητα των πιστών, είπα πως υπάρχει ο εκλεγμένος μουφτής μας και ότι ο μουφτής-αφέντης κύριος Αχμέτ Μέτε είναι αυτός που θα τελέσει την νεκρώσιμη τελετή. Αυτό το πράξαμε δίχως επεισόδια και είπαμε πως ο θάνατος του Αχμέτ μας είχε λυπήσει επαρκώς και δεν θέλαμε καβγάδες και θορύβους. Μετά από την κηδεία στην Γλαύκη, στο χωριό μας γίνονται συνεχώς γίνονται πράματα και αυτό συνεχίζεται. Καθημερινά δημοσιεύονται άρθρα στον τύπο. Γράφονται ανυπόστατα πράματα . Ως θρησκευτικός λειτουργός του χωριού αυτού συνεχώς στοχοποιούμαι. Εγώ όμως δεν ανησυχώ και δεν φοβάμαι από αυτά. Έχω όμως μια οικογένεια. Πριν από λίγες μέρες μια εφημερίδα στην Ξάνθη υποστήριξε πως το σπίτι που μένω δεν έχει άδεια ή πως κατασκεύασα περισσότερο από όσο προέβλεπε η άδεια. Επικεφαλίδα δηλαδή σε εφημερίδα γίνεται το σπίτι ενός ιμάμη χωριού. Θέλουν να μας στοχοποιήσουν. Για παράδειγμα σήμερα πήγαμε στην τράπεζα και εκεί, άτομα που δεν γνώριζα καθόλου μου είπαν πως με είδαν στην εφημερίδα. Που με ρωτάνε για αυτά που έγραψε η εφημερίδα. Κάποιοι αποστήθισαν ακόμη και το όνομα μου. Δηλαδή κάποιοι θέλουν να μας στοχοποιήσουν. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως μου αποδίδουν αναληθή πράματα και θέλουν έτσι να με στοχοποιήσουν. Εγώ όπως έκανα και πριν θα συνεχίσω να βαδίζω στον σωστό δρόμο¨.
http://gundemgazetesi.com/trakyahaber/detay/2222

31/10/2016

Σχ : Οι δηλώσεις αυτές είναι στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές που έκανε ο Μέτε και ο Σερίφ σχετικά με την ¨δικαστική καταπίεση¨ στην οποία υπόκειται η μειονότητα τα τελευταία χρόνια.

Δηλαδή η τήρηση της νομιμότητας θεωρείται καταπίεση ;

Ή μήπως θεωρούν κάποιοι πως επειδή μιλούνε τουρκικά (κάποιοι έστω και σαν δεύτερη γλώσσσα..) πρέπει να είναι έχουν και νομικό άσυλο ;

Previous Article

ΤΟ HDP ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Next Article

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ, ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *