Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

0 σχόλια Share:

Η εκπαίδευση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης θα εξεταστεί σε διεθνές συνέδριο που θα γίνει στην Κομοτηνή

Διεθνές συνέδριο οργανώνεται σχετικά με την εκπαίδευση της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης .Το διεθνές συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου, οργανώνεται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) από την ΠΕΚΕΜ, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων δυτικής Θράκης και από την FUEN.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, αναφέρεται πως το συνέδριο θα έχει τίτλο ¨Η διγλωσσία στην εκπαίδευση της μειονότητας δυτικής Θράκης και διάφορες ανά τον κόσμο προσεγγίσεις- Προβλήματα και πιθανές λύσεις” και θα μετάσχουν σε αυτό Τούρκοι, Έλληνες και ξένοι ακαδημαϊκοί-ειδικοί στο θέμα της εκπαίδευσης. Το κλείσιμο του συνεδρίου και η αξιολόγησή τους θα γίνει από τον ειδικό εισηγητή του ΟΗΕ για θέματα μειονοτήτων καθηγητή
Φερνάντ Ντε Βαρενές

……………….

http://www.gundemgazetesi.com/haber/detay/5510

1/3/2019

Σχ: Είναι προφανές και μόνο από τους διοργανωτές (όλοι τουρκόψυχοι) πως θα είναι ένα συνέδριο που εξυπηρετεί τις επιδιώξεις της Τουρκίας σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση της μουσουλμανικής μειονότητας. Οπότε δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο συμμετέχουν σε αυτό ως ομιλητές οι καθηγητές Θάλια Δραγώνα, Γιώργος Μαυρομάτης, Άννα Φραγκουδάκη και Νέλλη Ασκούνη.

Previous Article

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑΣ…

Next Article

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *