Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑΣ…

No Comments Share:

Απαγορεύτηκε στην χώρα το σήμα των Γκρίζων Λύκων! Πρόστιμο 4.000 ευρώ

Τέθηκε σε εφαρμογή στην Αυστρία ο ¨νόμος περί συμβόλων¨ που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Σύμφωνα με τον νέο νόμο το να κάνει κάποιος το σύμβολο των ¨Γκρίζων Λύκων ¨ θα θεωρείται παραβίαση.

Τέθηκε σε εφαρμογή στην Αυστρία ο ¨νόμος περί συμβόλων¨ που με την δικαιολογία του αγώνα ενάντια ¨στον εξτρεμισμό και το πολιτικό Ισλάμ¨ απαγορεύει μια σειρά από χειρονομίες και σύμβολα, μεταξύ των οποίων και το σύμβολο των ¨Γκρίζων Λύκων¨. Σύμφωνα με τον νόμο, όποιος τον παραβιάσει θα πληρώνει 4.000 ευρώ πρόστιμο ή θα εκτίει 1 μήνα φυλακή. Σε περίπτωση που το επαναλάβει, προβλέπεται πρόστιμο 10.000 ευρώ ή φυλακή για 6 εβδομάδες.

Η Αυστρία τον Δεκέμβριο του 2018 ψήφισε τον ¨Νόμο περί συμβόλων¨, τον προηγούμενο μήνα ολοκληρώθηκε η διαδικασία νομιμοποίησης και από σήμερα τέθηκε σε εφαρμογή. Ο νόμος που εφαρμόστηκε  το 2015 με σκοπό την αποτροπή της προπαγάνδας τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ISIS και η Αλ Κάιντα, διευρύνθηκε με την ένταξη σε αυτών συμβόλων και χειρονομιών των οργανώσεων Μουσουλμάνοι Αδελφοί, HAMAS, της στρατιωτικής πτέρυγας της Χεζμπολλάχ στον Λίβανο, της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ και της εθνικιστικής κροατικής ομάδας USTAŞA.

……………..

Η Τουρκία αντέδρασε σκληρά στον αμφισβητούμενο αυτό νόμο. Στην γραπτ’ξη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται : ¨Τον ψηφισθέντα στην βουλή της Αυστρίας ¨Νόμο περί Συμβόλων¨ που έχει ολοκληρώσει την διαδικασία νομιμοποίησης του και περιλαμβάνει το σήμα των ¨Γκρίζων Λύκων¨ και ενεργοποιείται στις 1 Μαρτίου, δεν τον αποδεχόμαστε και για μια ακόμη φορά τον καταγγέλλουμε¨.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/skandal-karar-bozkurt-isaretine-4-bin-euro-ceza-636196.html

1/3/2019

Previous Article

ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑΣΕΜΙ : ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ !

Next Article

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *