Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΙ !

No Comments Share:

Έφοδος από εισαγγελία και αστυνομία σε μειονοτικό σύλλογο

146127069146667

Η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης συνεχίζει να είναι στόχος

Αυξάνονται κατά την τελευταία περίοδο οι πρακτικές καταπίεσης σε βάρος της μειονότητας, με κύριο πεδίο την μειονοτική εκπαίδευση.

Μετά από την κρίση των τελευταίων ημερών σχετικά με την ομιλία των τουρκικών στα σχολεία, τώρα αστυνομία και εισαγγελία έκαναν έφοδο σε τμήματα υπαγόμενα στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς φορείς της μειονότητας.

   Δύο τμήματα του BTAYTD στην Κομοτηνή, χτες ημέρα Πέμπτη υπέστησαν έφοδο. Στα δύο αυτά τμήματα του BTAYTD όπου παράλληλα με τις δραστηριότητες, γίνονται και δραστηριότητες για παιδιά, χτες πρωινές ώρες πήγε εισαγγελέας Κομοτηνής και αστυνομία και έκαναν έλεγχο. Ο εισαγγελέας και η αστυνομία μπήκαν στα τμήματα, έκαναν έλεγχο στον χώρο, συνομίλησαν με άτομα που ήταν εκεί και είπαν πως πρέπει να κλείσουν τα τμήματα στα οποία γίνονται αυτές οι δραστηριότητες για τα παιδιά.  Μετά από τον έλεγχο από εισαγγελία και αστυνομία στα παραρτήματα του BTAYTD που βρίσκονται στην συνοικία Κεσικμπάς και στην οδό Όθωνος (δίπλα στην αγορά με τις σόμπες) , αρμόδιοι του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου Κομοτηνής πήγαν και αυτοί και έκαναν ελέγχους.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως η αστυνομία ενίοτε έκανε έλεγχο στα παραρτήματα του BTAYTD, αλλά τον τελευταίο καιρό οι έλεγχοι αυτοί έχουν αυξηθεί, ενώ για πρώτη φορά ήρθε σε παράρτημα του συλλόγου εισαγγελέας.

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/1616

21/4/2016

Σχ : Πρόκειται προφανώς για τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ νηπιαγωγεία τα οποία θα έπρεπε να είχαν κλείσει εδώ και χρόνια…

Τώρα από που βρίσκει χρήματα ένας σύλλογος για να συντηρεί νηπιαγωγεία, ε μάλλον δεν χρειάζεται και πολλή εξυπνάδα για να το καταλάβει κάποιος…

Και φυσικά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε πως ακόμη και αυτό το αυτονόητο που έγινε τώρα,  ΔΕΝ είχε γίνει για πολλά  χρόνια.

Οπότε φυσικά και πρέπει να το πιστώσουμε στους ΑΝΕΛ.

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ DEB ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Next Article

OTAN TO MIΣΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *