Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ.

0 σχόλια Share:
Spread the love

Κουβέλης : ¨Νηπιαγωγείο με τουρκικά-ελληνικά είναι δικαίωμα των παιδιών της μειονότητας

kuvelisgumulcine2 Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης επισκέφτηκε την Κομοτηνή στις 15 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή. Ο Κουβέλης μιλώντας σχετικά με το αίτημα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης για νηπιαγωγεία που θα παρέχουν εκπαίδευση σε τουρκικά και ελληνικά, είπε πως τα παιδιά έχουν δικαίωμα να εκπαιδεύονται και στις δύο γλώσσες.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Κομοτηνή, απαντώντας σε ερώτημα της εφημερίδας Γκιουντέμ σχετικά με το αίτημα της μειονότητας για νηπιαγωγεία που θα παρέχουν εκπαίδευση σε τουρκικά και ελληνικά, είπε : ¨ Επιθυμώ να εκφράσω ξεκάθαρα την άποψη μου. Το παιδί πρέπει να έχει το δικαίωμα να μαθαίνει και τις δύο γλώσσες. Όπως όταν τα Ελληνάκια που πάνε στην Γερμανία, θέλουμε να μαθαίνουν ελληνικά, τότε φυσικά θα πρέπει και εδώ να υπάρχει εκπαίδευση στα τουρκικά¨.

………….

Στις επαφές που είχε ο Κουβέλης παρόντες ήταν ο υπεύθυνος της ΔΗΜ.ΑΡ.-Ροδόπης Δάμων Δαμιανός και ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Ιλχάν Αχμέτ.

Ο πρόεδρος της ΔΗ.ΜΑΡ. Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Αρκάδια με το Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

…………..

Εφ. Γκιουντέμ 15/11/2013

Σχ : Ατυχέστατο το παράδειγμα με τα παιδιά στην Γερμανία. Τα παιδιά Φώτη πρέπει να μαθαίνουν την ΜΗΤΡΙΚΗ τους γλώσσα, τι δεν καταλαβαίνεις ; 

Previous Article

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ

Next Article

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *