Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

0 σχόλια Share:
Spread the love

Εργασία των γειτονικών χωρών για συρματόπλεγμα στα σύνορα

komsu-ulkelerin-sinira-tel-cekme-calismasi-5301524_3999_400

Νομάρχης Αδριανούπολης Ντουρουέρ : Μπορεί από την πλευρά των γειτόνων μας να είναι σωστό να βάζουν σύρματα στα σύνορα, αλλά για εμάς συνιστά μια όχι και τόσο ωραία εικόνα.

Ο Ντουρουέρ στην δήλωση που έκανε στο ΑΑ, ανέφερε πως οι συνοριακοί γείτονες της Αδριανούπολης η Ελλάδα και η Τουρκία έλαβαν κάποια μέτρα για την παρεμπόδιση της παράνομης μετανάστευσης.

Ο Ντουρουέρ ανέφερε πως η Ελλάδα έστησε φράκτη-συρματόπλεγμα μήκους 13 χιλιομέτρων στα χερσαία σύνορα με την Αδριανούπολη, ενώ η Βουλγαρία πήρε παρόμοια απόφαση, και συνέχισε λέγοντας : Οι χώρες κάνουν αυτές τις εργασίες για να αποφευχθεί η λαθρομετανάστευση. Το πώς περνιούνται τα σύνορα είναι καθορισμένο. Εμείς έχουμε 6 συνοριακές πύλες. Όποιος πολίτης μας θέλει να περάσει από αυτά οι πύλες μας πάντα είναι ανοικτές, αλλά θέλει να περάσει από λαθραίους δρόμους, εμείς ως κράτος παίρνουμε κάθε είδους μέτρο. Πέρσι συνελήφθησαν στην Αδριανούπολη 18 χιλιάδες μετανάστες. Μπορεί από την πλευρά των γειτόνων μας να είναι σωστό να βάζουν σύρματα στα σύνορα, αλλά για εμάς συνιστά μια όχι και τόσο ωραία εικόνα

………..

ΑΑ 13/11/2013

 Σχ : Όντως αν το δεις αισθητικά και μόνο δεν είναι καλή εικόνα, συμφωνούμε με τον νομάρχη Ντουρουέρ. Θα πρέπει βέβαια κάποιος να τον ρωτήσει, ο φράχτης που στήνει η Τουρκία στα σύνορα με την Συρία είναι αισθητικά όμορφος ;….  

  • Tags:
Previous Article

ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ.

Next Article

ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *