Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι πολιτικοί που συμπαραστάθηκαν στον ιμάμη του Μετε και στο παράνομο του τζαμί…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου. 27/7/2019

Προσήγαγαν στον εισαγγελέα Ξάνθης τα τρία άτομα που συνελήφθησαν χθες στο χωριό Δροσερό για παράβαση του ΓΟΚ και για ρευματοκλοπη.  Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική για να διερευνηθεί η πιθανή τέλεση αδικημάτων. Αξίζει όμως να αναφέρουμε τους πολιτικούς, που είδαμε ως τώρα να έχουν συμπαρασταθεί στην παρανομία αυτή που ουσιαστικά  αφορά  το στήσιμο ενός ακόμη τζαμιού άνευ αδείας.

Το παρόν στα δικαστήρια έδωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

 

Πολύ πιο εμφανής η παρουσία του υποψηφίου βουλευτή Τουρκες Χατζημεμις (ΝΔ), ο οποίος φωτογραφήθηκε με τους προσαχθέντες και εξέφρασε την συμπαράσταση του και με σχετική ανάρτηση στο FACEBOOK.

Ο στενός συνεργάτης του κ.Τσεπελη (νέος δήμαρχος Ξάνθης) κύριος Λεβέντ Καρα Οσμάν σχολιάζει ως εξής: ” Καταδικάζω σθεναρά αυτήν την καταπιεστική επίθεση. Αυτοί οι άνθρωποι το μόνο που θέλανε είναι κάνουν ήταν να προσεύχονται εν ειρήνη. Κρίμα. “.

Να σημειώσουμε πως δυστυχώς τον κ. Οσμάν μπορεί να τον δούμε και αντιδήμαρχο Ξάνθης.  Να επισημάνουμε μια σημαντική βέβαια λεπτομέρεια. Ο κ. Λεβέντ Καρα Οσμάν είναι ανιψιός του ψευδομουφτή Μετε.  Ας θυμίσουμε ένα παλιότερο δημοσίευμα μας για τον κ. Οσμάν.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ – ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ

 

Previous Article

Συριακές δυνάμεις χτύπησαν σημείο των ΤΕΔ στην Ιντλίμπ

Next Article

Το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων αναπαράγει τα περι Τσαμουριάς…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *