Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων αναπαράγει τα περι Τσαμουριάς…

No Comments Share:

“Ο πόνος που τράβηξαν οι Τσαμουριωτες από το ελληνικό καθεστώς, δεν το τράβηξε καμία κοινότητα στον κόσμο”

Οι Αλβανοί της  Τσαμουριάς που υπέστησαν μία σειρά από σφαγές από την τότε ελληνική κυβέρνηση,  ζητούν την αναγνώριση της  γενοκτονίας τους και την απόδοση των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.
Αλβανοί της Tσαμουριάς ζητούν την αναγνώριση της γενοκτονίας που έγινε από την κυβέρνηση της Ελλάδας το 1944 και την απόδοση θεμελιωδών δικαιωμάτων όπως της ελεύθερης μετακίνησης  και των περιουσιών.

Η αλβανική Βουλή το 1994 πέρασε νόμο ο οποίος ορίζει την 27η Ιουνίου ως “Ημέρα της γενοκτονίας που έγινε από Έλληνες σωβινιστές σε βάρος των Αλβανών της Τσαμουριάς”.
Κατά τη διάρκεια της επονομαζόμενης εβδομάδας Τσαμουριάς πραγματοποιούνται πορείες, εκθέσεις και εκδηλώσεις μνήμης. Στόχος των εκδηλώσεων αυτών είναι να τραβηχτεί η προσοχή στον πόνο που τράβηξαν οι Αλβανοί της Τσαμουριάς και να μεταδοθεί στις επόμενες γενιές η κουλτούρα αυτής της κοινότητας.
……..
……..
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/cameryalilarin-yunan-rejiminden-cektigi-aciyi-dunyanin-hicbir-toplumu-cekmedi/1517107

Σχ: To κείμενο είναι μεγάλο.Κ φυσικά δεν υπάρχει λόγος να αναπαράξουμε και εμείς τα ψέματα αυτά. Tο σημαντικό είναι ότι αυτά προβάλλονται από το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων το Πρακτορείο Αναντολου, το οποίο αναπαράγει την αλυτρωτικη προπαγάνδα κάποιων Αλβανών….

Previous Article

Οι πολιτικοί που συμπαραστάθηκαν στον ιμάμη του Μετε και στο παράνομο του τζαμί…

Next Article

Επι μια εβδομάδα στην Ουάσιγκτον αναπαρήγαγαν τις θέσεις της Τουρκίας για την Θράκη ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *