Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ

0 σχόλια Share:

Τοποθετούνται 123 ιεροδιδάσκαλοι σε τρεις νομούς

ks

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ιεροδιδασκάλων που θα αναλάβουν καθήκοντα στα πλαίσια του νόμου των 240 ιμάμηδων.

Ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Παιδείας Αν. Μακεδονίας & Θράκης τα ονόματα των διδασκόντων που υπαγόμενοι στους τρεις διορισμένους μουφτήδες θα διδάξουν το Ισλάμ στα ελληνικά στα παιδιά της μειονότητας. Σύμφωνα με ειδήσεις από τον τοπικό ελληνικό τύπο, ο αριθμός των ιεροδιδασκάλων που θα  αναλάβουν καθήκοντα σε Ροδόπη, Ξάνθη και Έβρο είναι 123.  Αναφέρεται πως αυτοί των οποίων τα ονόματα ανακοινώθηκαν, εκπληρώνουν τους όρους του νόμου ¨των 240 ιμάμηδων¨ και είναι αυτοί οι οποίοι θα διδάξουν στα ελληνικά την Ισλαμική θρησκεία στα παιδιά της μειονότητας που φοιτούνε στα κρατικά σχολεία.

Φορείς και εκπρόσωποι της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης είχαν καταγγείλει και είχαν ζητήσει την ακύρωση του νόμου των ¨240 ιμάμηδων¨   και της εφαρμογής του.

Από τους 123 ιεροδιδάσκαλους που ανακοινώθηκαν τα ονόματα τους, οι 70 αναμένεται να υπηρετήσουν στην Ροδόπη, οι 31 στην Ξάνθη και οι 22 στον Έβρο.

Ανακοινώθηκε πως όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν ενστάσεις για τις προσωρινές λίστες, πρέπει να το κάνουν ως τις 5 Σεπτεμβρίου.

………………..

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/2034

31/8/2016

Previous Article

Τοῦρκοι (ἀντι)τρομοκράτες

Next Article

ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *