Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο δεσπότης Δράμας στην δεξίωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής !!!

No Comments Share:

…………………….

Ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος μετείχε στην δεξίωση

Στην δεξίωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας, που οργάνωσε το προξενείο της μητέρας πατρίδας Τουρκίας, μετείχαν πολλοί ομογενείς από Ροδόπη Ξάνθη και Έβρο και ηγεσίες συλλόγων.

Στην δεξίωση μετείχαν και Έλληνες καλεσμένοι. Ένας εξ αυτών ήταν και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος.

Ο πρόξενος Ομερογλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Μητροπολίτη Παύλο που είχε την ευγένεια να μετάσχει στην δεξίωση.
……
Για κάποιο διάστημα πρόξενος και μητροπολίτης συνομίλησαν μεταξύ τους όρθιοι. Αργότερα ξεπροβόδισαν ιδιαίτερα τον μητροπολίτη, ο οποίος αναχώρησε νωρίς.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=14688

3ο/10/2019

Σχ: Δεν αντιλαμβανόμαστε τι δουλειά είχε ο μητροπολίτης Δράμας στη δεξίωση της Τουρκίας. Η Τουρκία άγιε Δεσποτα, είναι αυτή που έχει εισβάλει στην Κύπρο και έχει μετατρέψει τις εκεί εκκλησιές σε ξενοδοχεία, αποθήκες και σταύλους…Είναι αυτή της οποίας ανώτατος αξιωματούχος τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε πως “Εμείς είμαστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της δυτικής Θράκης”. Ο δε ψευδομουφτής με τον οποίο συνομιλησατε είναι ο αρχιπράκτορας τουρκικών συμφερόντων Ροδόπης….

Η αρχική φωτογραφία του άρθρου μας είναι ολίγον τραγική για την Ελλάδα. Δεσπότης Δράμας Παύλος και Περιφερειάρχης Μέτιος να συνομιλούν με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ…

Previous Article

Απειλές Ερντογάν κατά της Ευρώπης…

Next Article

Ρώσος ΥΠΕΞ : Είμαστε ευγνώμονες προς τον τουρκικό λαό που θυμάται την στήριξη μας στον Απελευθερωτικό του Πόλεμο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *