Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απειλές Ερντογάν κατά της Ευρώπης…

No Comments Share:

Ερντογάν προς Ευρώπη: Το φίδι της τρομοκρατίας που ταΐζετε θα γυρίσει να σας δαγκώσει

 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι η Άγκυρα διατηρεί το δικαίωμα να ξεκινήσει ακόμη μία στρατιωτική επιχείρηση κατά των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού, αν δεν αποσυρθούν στα 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.
Η ασφαλής ζώνη στη Συρία θα μπορούσε να διευρυνθεί εάν συνεχιστούν οι κουρδικές επιθέσεις στην Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι η Τουρκία και η Ρωσία ξεκινούν από την 1η Νοεμβρίου κοινές περιπολίες σε μια περιοχή πλάτους επτά χιλιομέτρων στην ασφαλή ζώνη στη βόρεια Συρία.

Προειδοποίησε, δε, ότι η Άγκυρα διατηρεί το δικαίωμα να ξεκινήσει ακόμη μία στρατιωτική επιχείρηση κατά των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), αν δεν αποσυρθούν στα 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.

«Δεν έχουν αποσυρθεί οι Κούρδοι από την ασφαλή ζώνη»
Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι η αποχώρηση των Κούρδων από τα σύνορα της Συρίας δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι δηλώσεις του κ. Ερντογάν έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ο οποίος ανακοίνωσε στις 29 Οκτωβρίου ότι η απόσυρση των Κούρδων πολιτοφυλάκων από την ασφαλή ζώνη στη βορειοανατολική Συρία είχε ολοκληρωθεί.

Ο κ. Ερντογάν έκανε επίσης λόγο για χώρες στην Ευρώπη οι οποίες στηρίζουν τρομοκρατικές οργανώσεις και υποστήριξε ότι «το φίδι της τρομοκρατίας που ταΐζετε σήμερα με τα χέρια σας, τελικά θα γυρίσει να σας δαγκώσει», σύμφωνα με το Anadolu.

Sputnik 30/10/2019

Σχ: Κύριε Ερντογάν το ¨μεγαλύτερο και πλέον δηλητηριώδες φίδι¨ είστε εσείς ο  ίδιος. Απλά αρκετοί ηλίθιοι και βολεμένοι δεν το βλέπουν ή δεν θέλουν να το βλέπουν…

Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν μετά από μια παρόμοια δήλωση του Ταγίπ, είχαν γίνει όντως τρομοκρατικές επιθέσεις από ισλαμιστές (φίλους του Ερντογάν δηλαδή). Και όχι φυσικά από τους Κούρδους που εκείνος εννοεί… 

Previous Article

Συριακά ΜΜΕ : Τουρκικός στρατός και δυνάμεις του Άσαντ συγκρούονται στην Ρεσουλάιν

Next Article

Ο δεσπότης Δράμας στην δεξίωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *