Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΞΙΩΣΗ 29ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

No Comments Share:

 

Ιστοσελίδα του περιοδικού Αζινλίκτσα 30-10-2010

Το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, στις 29 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή παρέθεσε δεξίωση λόγω της 87ης επετείου ίδρυσης της Τουρκικής Δημοκρατίας. Η ώρα έναρξης των συγχαρητηρίων ήταν στις 20.00.

   

 

Τους καλεσμένους στο ξενοδοχείο ¨Χρήστος και Εύη¨ υποδέχτηκαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και η σύζυγος του, ο υποπρόξενος Οζκάν Ντουμάν και η σύζυγος του, ο υποπρόξενος Φατίχ Ακαρτζά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του προξενείου.

Για την δεξίωση της 29ης  Οκτωβρίου που μετείχαν περίπου τρεις χιλιάδες  άτομα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι υποψήφιοι πολιτικοί της τοπικής αυτοδιοίκησης των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Στην δεξίωση μετείχαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης, ο νομάρχης Ξάνθης  Παυλίδης, ο δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης, ο διευθυντής του γραφείου πολιτικών υποθέσεων του ΥΠΕΞ Αλέξης Αλεξανδρής και η σύζυγος του, ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα προς την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του συνδυασμού ¨Ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ Χουσείν Αχμέτογλου, και άλλοι δήμαρχοι, υποψήφιοι δήμαρχοι, κοινοτάρχες, πρόεδροι συλλόγων και καλεσμένοι.

Σχόλιο : Στην πρώτη φωτογραφία ο πρόξενος είναι με τον Παυλίδη, στην δεύτερη με τον Πετρίδη και στην τρίτη με τον Κοτσάκη. Κάντε μεγέθυνση στις φωτογραφίες και προσέξτε την συγκατάβαση στο πρόσωπο του Σάρνιτς-αφέντη και συγκρίνετε την με τα χαμόγελα των Παυλίδη και Κοτσάκη. Θου κύριε… 

Previous Article

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ

Next Article

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *