Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

No Comments Share:

29η Ιανουαρίου Ημέρα Εθνικής Αντίστασης και Αλληλεγγύης

139081535998216Η 29η Ιανουαρίου 1988 είναι η μέρα που ο Τούρκος της Δυτικής Θράκης προβάλλοντας μια σημαντική και τιμημένη αντίσταση, κραύγασε στον κόσμο για την εθνική του ταυτότητα και για το ότι δεν θα υποκύψει στις ακατανόητες πιέσεις .

Είναι η μέρα που με δυνατή φωνή είπε σε αυτούς που αρνούνται τη εθνική του ταυτότητα πως είναι Τούρκος, και ότι θέλει να ζήσει σε αυτή την χώρα σαν ένας περήφανος πολίτης χωρίς να εγκαταλείψει τις τουρκικές παραδόσεις. Ως κόμμα DEB δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα επιτρέψουμε να ξεχαστεί στην σημερινή επέτειο, να τιμούμε τον επιδειχθέντα ηρωισμό, να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για την γενναιότητα και να ευχόμαστε για έλεος για τους αείμνηστους.

Η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης είναι μια μοναδική μειονότητα, που το δίκαιο και τα δικαιώματα της καθορίζονται με συνθήκες. Έτσι ζητάμε να εκτιμηθεί αυτό από όλα τα κράτη του κόσμου. Με υπομονή περιμέναμε για χρόνια την απόδοση των αφαιρεθέντων μειονοτικών μας δικαιωμάτων. Μ κάθε νέα ρύθμιση ελπίζαμε πως θα βελτιωθούν τα πράματα. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμμία βελτίωση στο θέμα της απόδοσης των δικαιωμάτων μας. Η πατρίδα μας η Ελλάδα όπως έκανε και στον ¨νόμο των 240 ιμάμηδων¨, συνεχίζει να βγάζει νόμους με το ζόρι και με βαρβαρότητα, αγνοώντας την φωνή και την βούληση της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, με την επιβολή των οποίων στην τουρκική μειονότητα, αφαιρεί τα δικαιώματα μας. Στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς, αντιμετωπίζουμε με ανησυχία την αφωνία των Ευρωπαϊκών κρατών έναντι των παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την πατρίδα μας την Ελλάδα-μια χώρα μέλος της Ε.Ε. Αυτές οι πολιτικές των δύο μέτρων και δύο σταθμών κλονίζουν την πίστη μας στα θεμέλια ίδρυσης της Ε.Ε. που είναι η δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία έκφρασης.

Η λογική που χρόνια πριν υποστήριζε πως στην Θράκη δεν υπάρχει Τούρκος, συνεχίζει να σκοτεινιάζει κάθε επίπεδο της ζωής μας. Επιθυμούμε να είμαστε πλέον μια μειονότητα, τα δικαιώματα της οποίας να είναι σεβαστά στην πατρίδα μας. Δεν απελπιζόμαστε. Δεν υπάρχει μη επιτεύξιμος στόχος μέσα σε ομόνοια και ομοψυχία.

Κανείς να μην αμφιβάλει, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί απτόητα και με όλη μας την δύναμη, μέχρι την μέρα που θα επικρατήσει η ισότητα-ειρήνη-φιλία. Ως κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης τιμούμε με σεβασμό την 29η Ιανουαρίου-Ημέρα Εθνικής Αντίστασης και Αλληλεγγύης.

 ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !

Ιστοσελίδα του DEB 27/1/2014

Σχ : Ερώτημα ενδεχομένως αφελές : Η ανακοίνωση κάνει λόγο για πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών της Ε.Ε.. Σε σχέση με που όμως δεν αναφέρει. Διότι αν υπονοούν π.χ. τα αιτήματα εκδημοκρατισμού και επίλυσης του κουρδικού που θέτει η Ε.Ε. προς την Τουρκία, τότε να θυμίσουμε σε αυτούς που έγραψαν την ανακοίνωση πως δεν είναι υπάλληλοι του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών. ‘Η μήπως τελικά αυτός που έγραψε την ανακοίνωση, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ;

Previous Article

ΕΚΚΛΗΣΙΑ 1500 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΘΡΑΚΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *