Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

No Comments Share:

Στήριξη από το κόμμα DEB στην καμπάνια ¨Να γεμίσουμε τις τάξεις μας, να μην μείνουν άδειες οι τάξεις μας¨.

Η κομματική οργάνωση Ξάνθης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB) δημοσίευσε ανακοίνωση στήριξης της καμπάνιας ¨Να γεμίσουμε τις τάξεις μας, να μην μείνουν άδειες οι τάξεις μας¨.

Στην ανακοίνωση που έγινε τονίζονται τα εξής :

¨Η μειονοτική εκπαίδευση είναι ένα δικαίωμα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, εγγυημένο από διεθνείς και διμερείς συνθήκες, καθώς και από τους νόμους της χώρας μας της Ελλάδας. Η ¨μειονοτική εκπαίδευση¨ όπως και τα ¨μειονοτικά σχολεία¨, αποτελούν τμήμα της ταυτότητας μας και του πολιτισμού μας. Αποτελεί κοινοτικό καθήκον όλων μας η διατήρηση και η ανάπτυξη των σχολείων μας.

Ως κομματική οργάνωση Ξάνθης του DEB ανακοινώνουμε στην κοινή γνώμη την στήριξη μας στην καμπάνια με τίτλο ¨Να γεμίσουμε τις τάξεις μας, να μην μείνουν άδειες οι τάξεις μας¨ που άρχισε ο σύλλογος Κηδεμόνων του Κεντρικού Γυμνασίου Τουρκικής Μειονότητας Ξάνθης, με σκοπό την αύξηση του αριθμού των μαθητών. Συγχαίρουμε επίσης τους κηδεμόνες που κάνοντας χρήση ενός δημοκρατικού και νόμιμου δικαιώματος τους άρχισαν αυτήν την καμπάνια για την στήριξη του σχολείου τους.

Ως κομματική οργάνωση Ξάνθης του DEB κάνουμε έκκληση σε όλα τα μέλη μας , στους εθελοντές φίλους μας και σε όλους τους κηδεμόνες των μαθητών, να στηρίξουν την καμπάνια ¨Να γεμίσουμε τις τάξεις μας¨ και να στηρίξουν τα μειονοτικά μας σχολεία. Δεν πρέπει να λησμονείται πως η μειονοτική εκπαίδευση δεν είναι θέμα μερικών ατόμων αλλά όλης της κοινότητας

Για αυτό τον λόγο δηλώνουμε πως ¨ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ¨.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 17/5/2013

Σχ : Καθώς οι γονείς στα μειονοτικά σχολεία αντιλαμβάνονται την παρεχόμενη αμορφωσιά, αντιδρούν και στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία. Κάτι που βέβαια δεν αρέσει στο τουρκικό προξενείο. Διότι αυτοί θέλουν πλήρη περιχαράκωση του ¨κοπαδιού τους¨… 

Previous Article

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ

Next Article

ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *