Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ DEB ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1 Comment Share:

 

 

 

Με ανησυχία παρατηρούμε την σοβαρή αύξηση στα τελευταία έτη, των διακρίσεων, των ρατσιστικών επιθέσεων και των προσβολών στις οποίες υπόκεινται οι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Ελλάδα. Η μη λήψη σοβαρών μέτρων για την αποτροπή αυτών των ρατσιστικών επιθέσεων και η μη εφαρμογή κατά τον δέοντα τρόπο των ποινικών διώξεων σε αυτά, καθιστά ακόμη πιο θλιβερό το γεγονός.

Στο πλαίσιο αυτό επιθυμούμε να τονίσουμε πως θα παρακολουθήσουμε στενά την δικαστική διαδικασία που άρχισε τις προηγούμενες μέρες, σχετικά με τις απειλητικές επιστολές κατά τω οργανώσεων που ίδρυσαν στην Αθήνα μουσουλμάνοι πρόσφυγες το 2003. Όπως είναι γνωστό στάλθηκαν επιστολές με απειλές θανάτου στην Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και σε άλλους μουσουλμανικούς συλλόγους και στοχοποιήθηκαν ξεκάθαρα πι μουσουλμάνοι που ζούνε στην χώρα μας. Επιθυμούμε να πιστεύουμε πως η δικαστική διαδικασία σχετικά με αυτό το ανησυχητικό αντιδημοκρατικό περιστατικό, θα τερματισθεί το συντομότερο δυνατό κατά τον δέοντα τρόπο και σύμφωνα με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επιθυμούμε να κοινοποιήσουμε στην κοινή γνώμη πως θα παρακολουθήσουμε στενά την δικαστική διαδικασία και θα είμαστε σε επικοινωνία με τους απειληθέντες συλλόγους και με τις ηγεσίες τους.

Παρατηρούμε πως τα τελευταία χρόνια πως στην Ελλάδα, στην χώρα που είμαστε πολίτες, τόσο η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, αλλά και οι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Αθήνα και σε όλη την χώρα, υπόκεινται σε περιθωριοποίηση και ισλαμοφοβικές επιθέσεις. Προσδοκούμε από τις κρατικές αρχές, το συντομότερο δυνατό να αναλάβουν πρωτοβουλία για την αποτροπή αυτής της κατάστασης.

ΚΟΜΜΑ DEB

 http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5587

29/4/2018

Σχ: Η  Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος (https://www.facebook.com/Muslim-Association-of-GreeceMAG-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%9C%CE%95%CE%95-276437975740419/)  εξ όσων γνωρίζουμε έχει πρόεδρο τον κ. Ναίμ Ελγκαντούρ που προφανώς έχει καλές σχέσεις με τους τουρκόψυχους της Θράκης.  Η παραπάνω φωτογραφία δεν είναι από την ανάρτηση του DEB, αλλά από παλιότερη επίσεψη στον Εχίνο του Μπιλάλ Ερντογάν, στην οποία είχε παραβρεθεί και ο κ. Ελγκαντούρ.

Σχετική παλιότερη ανάρτηση μας

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ — ΝΟ 2

 

 

Previous Article

Ξιπάστηκαν οἱ πασοκάνθρωποι!

Next Article

ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ- ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Σε αυτή την Χώρα οι μουσουλμάνοι δεν έχουν καμμία πιθανότητα να αποκτήσουν ποτέ τα ίδια δικαιώματα με τους ορθόδοξους Έλληνες και αν συνεχίσουν να προκαλούν, όπως κατ΄ εξακολούθηση και βάσει προγράμματος ενεργούν, θα υπάρξει γενικός ξεσηκωμός και θα τους πάρει μέχρι τον τελευταίο ο διάολος
    και ο νοών νοείτο………………..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *