Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΔΙΚ

0 σχόλια Share:

Ο πρόεδρος και η επίτιμη πρόεδρος του  DEB μαζί με την ηγεσία του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα επισκέφτηκαν το λύκειο Δρ. Σαδίκ Αχμέτ

148854526614978

Στις 2/3/2017 επιτροπή αποτελούμενη από τον Γενικό πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, από την επίτιμη πρόεδρο Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ, από την πρόεδρος του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα Σεριφέ Ερ και από μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου αυτού , επισκέφτηκαν το ευρισκόμενο στην Αδριανούπολη Επαγγελματικό & Τεχνικό λύκειο Αχμέτ Σαδίκ. Στην επίσκεψη αυτή την επιτροπή συνόδεψε και η Γιλντίζ Ταχίρ-καθηγήτρια του πανεπιστημίου Trakya .
Η επιτροπή έγινε δεκτή από τον Σερέφ Ουζ—διευθυντή αυτού του λυκείου. Η συνάντηση ανάμεσα στην επιτροπή και στον διευθυντή του σχολείου τον κ. Σερέφ Ουζ , ήταν πολύ θερμή και θετική. Ακολούθως έγινε επίσκεψη σε μια αίθουσα του σχολείου.

Η επίτιμη πρόεδρος του κόμματος Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ περιέγραψε στους μαθητές εκεί, την ζωή του ιδρυτή του DEB και αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ.
Ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, περιέγραψε την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Ο πρόεδρος Τσαβούς είπε πως στην άλλη πλευρά των συνόρων υπάρχουν αδελφοί τους , τους οποίους δεν πρέπει να ξεχνάνε ποτέ.

Ο Γενικός Πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η επίτιμη πρόεδρος Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ χάρισαν στον διευθυντή του σχολείου ένα κάδρο με φωτογραφία του αείμνηστου ηγέτη μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ.
Ακολούθως ο διευθυντής Σερέφ Ουζ τους πήγε στο νέο κτίριο στο οποίο θα μεταφερθεί το σχολείο σε δύο μήνες.

ΚΟΜΜΑ DEB
http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4964

3/3/2017

Previous Article

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Next Article

ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!