Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

No Comments Share:

To ΑΚΡ που κατηγορεί την Γερμανία, δεν βάζει την Τουρκία το βουλγαρικό κόμμα

chp-lideri-1-750x350

Ο Γενικός Πρόεδρος του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε πως το κόμμα ΑΚΡ που κατηγορεί την Γερμανία, επειδή ακύρωσε τις ομιλίες Τούρκων υπουργών εκεί, κάνει τα ίδια στους αξιωματούχους του κόμματος Δικαιωμάτων και ελευθεριών της Βουλγαρίας.

Στην ομιλία που έκανε στην κοινοβουλευτική του ομάδα ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, κατηγόρησε το ΑΚΡ για πολιτική δύο μέτρων και σταθμών.

……………..

Όπως εμείς πηγαίνουμε για προπαγάνδα στην Γερμανία, έτσι και αυτοί πρέπει να μπορούν να έρχονται εδώ. Στην Βουλγαρία υπάρχει ο τουρκικής καταγωγής και με διπλή υπηκοότητα Ερντίντς Ισμαήλ Χαϊρουλλάχ. Το άτομο αυτό είναι πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας των κοινοβουλίων Τουρκίας-Βουλγαρίας. Εσύ όμως του απαγόρεψες την είσοδο στην Τουρκία. Ορίστε και το έγγραφο. Κύριε Μπιναλί Γιλντιρίμ, κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας, με ποια δικαιολογία εμποδίζετε αυτόν τον άνθρωπο να έρθει εδώ , να συναντηθεί με ανθρώπους και να κάνει την προπαγάνδα του ;  Για ποιο λόγο απαγορεύετε την είσοδο του την Τουρκία ; Η πολιτική φίλοι μου δεν καταργεί την διπλή υπηκοότητα. Όπως εσύ πας στην Γερμανία έτσι και αυτό το άτομο πρέπει να έρθει την Τουρκία. Εσύ θυμώνεις με την Γερμανία , αλλά εσύ κάνεις χειρότερα. Ο έχων διπλή υπηκοότητα Βούλγαρος υπήκοος, πρέπει να κάνει και αυτός την προπαγάνδα του. Αυτό όμως δεν το επιτρέπουν. Διέσπασαν και τους Τούρκους της Βουλγαρίας. Έναντι του κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών ίδρυσαν το κόμμα Dost. Και τώρα απαγορεύεται η είσοδος στην Τουρκία των μελών του κόμματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, ενώ επιτρέπεται η είσοδος στα μέλη του Dost.

………………..

http://www.artigercek.com/almanyayi-elestiren-akp-bulgar-partisini-turkiyeye-almiyor/

7/3/2017

Σχ: Προσέξτε το πόσο ξεκάθαρα λέει ο Κιλιτσντάρογλου, το ότι η Τουρκία φυσικά ίδρυσε το νεοσύστατο κόμμα Dost στην Βουλγαρία. Λέτε η Τουρκία να είχε καμία εμπλοκή και στο ¨ζωντάνεμα¨του DEB στην Ελλάδα ; 

Μπααααα δεν πιστεύω. Αν είναι δυνατόν….

Previous Article

ΦΑΝΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΔΙΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *