Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ DEB

No Comments Share:

Διοικούντες του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB

148586103773860

Στις 30/1/2017  ημέρα Δευτέρα η αντιπρόεδρος του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα και επίτιμη πρόεδρος του DEB Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Φατμά Τουζτζού, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία του DEB και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Στα μέλη του Διεθνούς Συλλόγου Γέφυρα που ήλθαν στην Κομοτηνή για να μετάσχουν στις εκδηλώσεις για την ¨29η Ιανουαρίου-Hμέρα Κοινοτικής Αλληλεγγύης και Εθνικής Αντίστασης¨, ο πρόεδρος Τσαβούς τους περιέγραψε  τα χρόνια προβλήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, τις αστυνομικές εφόδους που γίνονται τον τελευταίο καιρό σε μειονοτικούς φορείς , τις διώξεις που ασκούνται κατά προέδρων μειονοτικών φορέων και εκπροσώπων της μειονότητας και τις προσπάθειες για δικαστήρια.
http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=4921
31/1/2017
Σχ: Τα κομματόσκυλα του παρελθόντος είχαν συνηθίσει τους τουρκόψυχτους να είναι στο νομικό απυρόβλητο. Και επειδή τώρα επιτέλους κάτι γίνεται, ενοχλούνται.  Πρέπει να τους κάνουν καμιά φορά έφοδο όπως κάνει η αντιτρομοκρατική της Τουρκίας, για να καταλάβουν…

Previous Article

MHNYMA TOY DEB ΓΙΑ ΤΗΝ 29η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Next Article

ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *