Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB

No Comments Share:

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

146494553379463

Μέχρι σήμερα ο Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης έχει συνεχίσει τις δραστηριότητες του ανοίγοντας παραρτήματα υπό την κατεύθυνση των στόχων του που υπάρχουν στο καταστατικό του.
Αυτός ο Σύλλογός μας που παρέχει μεγάλες υπηρεσίες στην τουρκική μειονότητα της δυτικής Θράκης, έχει ένα πεντακάθαρο παρελθόν 34 χρόνων και παραπάνω από 1200 μέλη που είναι απόφοιτοι πανεπιστημίων.

Η αποστολή αστυνομικών και εισαγγελέα στα παραρτήματά του, η βούληση να τεθεί τέλος στις δραστηριότητες του με την κατηγορία της “Λειτουργίας παράνομων παιδικών σταθμών” που του αποδίδεται και η επίδοση δικαστικών κλήσεων στα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης με την ιδιότητα του κατηγορουμένου είναι μία εφαρμογή που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από κανένα μέλος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.


Είναι δύσκολο για εμάς να κατανοήσουμε το γεγονός ότι η χώρα μας που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. παρεμποδίζει την ελευθερία σύστασης συλλόγων εκ μέρους της μειονότητας και συνεχίζει αυτή την εφαρμογή που δεν συνάδει με τη δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα και τις ελευθερίες.

Καλούμε να αναλάβουν καθήκον και οι διανοούμενοι της πλειονότητας που αρκούνται στην  παρακολούθηση και συνεχίζουν να σιωπούν απέναντι στις επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν στα παραρτήματα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι αυτή η αντιδημοκρατική συμπεριφορά θα πλήξει σοβαρά την ενσωμάτωση της μειονότητας. Παρακολουθούμε με ανησυχία τους πολιτικούς της πλειονότητας να μην υψώνουν τη φωνή τους και να μένουν θεατές σε αυτές τις συμπεριφορές που κλονίζουν την κοινότητα μας η οποία ζει στα πλαίσια ειρήνης και αμοιβαίου σεβασμού.

Ως DEB θεωρούμε απαράδεκτες αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες που αποδόθηκαν στο Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης, περιμένουμε να υπάρξει επιστροφή από αυτό το λάθος που έγινε και να ξανανοίξουν τα παραρτήματα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης που κλείστηκαν. Θεωρούμε όλα αυτά που έγιναν για τα παραρτήματα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης ως μία κατηγορία που έγινε εις βάρος όλης της μειονότητας και επικρίνουμε όλους τους υπευθύνους.

Κόμμα DEB

 http://www.debpartisi.org/indexGR1.php?s=detayGR&id=4390

3/6/2016

Previous Article

TZEM OZNTEMIΡ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ YPG

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *