Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TZEM OZNTEMIΡ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

No Comments Share:

Tούρκος του οποίου την υπογραφή φέρει η απόφαση-σκάνδαλο : Τζεμ Οζντεμίρ

resized_84eac-8c311c0c1

Η τροπολογία σχετικά με τα γεγονότα του 1915 έγινε δεκτή από το γερμανικό κοινοβούλιο. Σε αυτή την αντιτουρκική τροπολογία-σκάνδαλο, υπάρχει και η υπογραφή και ενός Τούρκου.

Μεταξύ αυτών που ενέκριναν αυτή την σκανδαλώδη απόφαση ενάντια στην Τουρκία, που λήφθηκε παρά το γεμάτο ντροπές παρελθόν της Γερμανίας, υπάρχει και ένας Τούρκος. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο  Τσερκέζος στην καταγωγή Τζεμ Οζντεμίρ, ο οποίος και στο παρελθόν σε ομιλίες του κατά της Τουρκίας είχε ξεπεράσει τα όρια. Ο Τζεμ Οζντεμίρ είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος των Πρασίνων της Γερμανίας. Μάλιστα το κόμμα του ήταν που ετοίμασε και παρουσίασε στην βουλή την τροπολογία.  
Εργάστηκε ιδιαίτερα για την τροπολογία

Η εγκριθείσα από το κοινοβούλιο τροπολογία θα παρουσιαζόταν για ψηφοφορία πέρσι, αλλά τότε τελικά πάγωσε για να μην ζημιωθούνε οι σχέσεις Τουρκίας-Γερμανίας. Αλλά με τις προσπάθειες του αναπληρωτή προέδρου των  Πρασίνων, η τροπολογία επανήλθε και πέρασε από το κοινοβούλιο.

Εχθρός της Τουρκίας

Ο Τζεμ Οζντεμίρ σε παλιότερη του συνέντευξη σχετικά με αυτή την τροπολογία είχε δηλώσει : ¨Πιστεύω πως η Άγκυρα θα θυμώσει πολύ με αυτήν την απόφαση. Αλλά το γερμανικό κοινοβούλιο δεν θα υποκύψει σε έναν δυνάστη σαν τον Ερντογάν. Τα αρχεία του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την αρμενική γενοκτονία είναι σαφή και ξεκάθαρα. Μετά από την αναγνώριση από το γερμανικό κοινοβούλιο, θα είναι δύσκολο στην Τουρκία να αρνηθεί την αρμενική γενοκτονία. Όσο και αν είναι δύσκολο, μόνο όταν αντιμετωπίζουμε την ίδια μας την ιστορία, μπορεί να γίνει μια αξιόπιστη διαμεσολάβηση και να στηρίξουμε έτσι τις θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες¨.
Είχε πάει στην Τζίζρε μαζί με τους βουλευτές του HDP

resized_df267-8e0229402

O Τζεμ Οζντεμίρ παλιότερα είχε πάει και στην πόλη Τζίζρε μαζί με βουλευτές του HDP.
Είχε εμφανιστεί με αρμενική κονκάρδα

Εντύπωση είχε προκαλέσει όταν εμφανίστηκε στο βήμα της βουλής με αρμενική κονκάρδα.  Ο Οζντεμίρ είχε υποστηρίξει ως η εκ μέρους της Γερμανίας ψήφιση της δήθεν γενοκτονίας θα συνέβαλε στην δημιουργία φιλίας μεταξύ Τουρκίας και Αρμενίας, ενώ μιλώντας πριν από την ψήφιση της τροπολογίας ανέφερε πως οι Ταλάτ Πασάς και Ενβέρ Πασάς ήταν ¨δολοφόνοι¨.

http://www.yenisafak.com/dunya/skandal-kararda-imzasi-olan-turk-cem-ozdemir-2475036

2/6/2016

Previous Article

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ…

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *