Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

No Comments Share:

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

453deb578108227f71b3c68006d421a2_XL

Ευχόμαστε συλληπητήρια στην μητέρα πατρίδα, καταγγέλλουμε και αναθεματίζουμε την επίθεση.

Με μεγάλη μας θλίψη μάθαμε για την αποτρόπαιη τρομοκρατική επίθεση που συνέβη με όχημα-βόμβα στις 13/3/2016 στην πλατεία Κιζιλάι της Άγκυρας-πρωτεύουσας της Τουρκίας. Ως αποτέλεσμα της τρομοκρατικής επίθεσης για μια ακόμη φορά, πολλοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν.

Ως κόμμα DEB καταγγέλλουμε αυτήν την φρικτή προδοτική επίθεση που συνέβη στην πρωτεύουσα της μητέρας-πατρίδας Τουρκίας, ενώ ευχόμαστε για έλεος από τον Αλλάχ για τους θανόντες, συλλυπητήρια στους συγγενείς και στο τουρκικό έθνος και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Θα πρέπει όλοι να ξέρουν πως με την τρομοκρατία δεν υπάρχει δυνατότητα επίτευξης κανενός στόχου. Η τρομοκρατία πέραν της βλάβης των αθώων ανθρώπων δεν κάνει κάτι άλλο. Όλος ο κόσμος πρέπει να ενωθεί και να κινηθεί ενάντια σε αυτήν και σε παρόμοιες επιθέσεις. Όλοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως η τρομοκρατία που φαίνεται να είναι μακριά, μια μέρα μπορεί ξαφνικά να χτυπήσει και τους ίδιους. Με σεβασμό στην κοινή γνώμη,  ανακοινώνουμε πως καλούμε κάθε εχέφρονα και όλες τις χώρες να εναντιωθούνε στην τρομοκρατία και να κινηθούνε εναντίον της.

ΚΟΜΜΑ DEB          

  http://www.rodopruzgari.com/component/k2/item/5554-ter%C3%B6r%C3%BC-lanetliyoruz.html

15/3/2016       

Previous Article

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Next Article

ZHTOYΣΑΝ ΕΙΡΗΝΗ – Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *