Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΠΕΡΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

No Comments Share:

¨Δεν μπορείτε να μας φιμώσετε εκφοβίζοντας μας, δεν μπορείτε να μας τρομάξετε, δεν μπορείτε να καταπτοήσετε¨

Με τις αλλαγές στον νόμο 4014/2011 προβλέπεται έκπτωση 80% για τα αυθαίρετα των προσφύγων που ήρθαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Το γεγονός ότι το κράτος που μέχρι το 1993 δεν έδινε οικοδομικές άδειες στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης, σε αυτό τον νόμο δεν θυμήθηκε καθόλου την μειονότητα, δεν συνάδει καθόλου ούτε με την δικαιοσύνη, την δημοκρατία και την ισότητα έναντι του νόμου αλλά ούτε και με την συνείδηση.

 Εάν δεν σηκώσουμε την φωνή μας σε αυτή την αδικία, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία πως και άλλες αδικίες θα βρεθούνε στην πόρτα μας. Το γεγονός ότι μέχρι το 1993 δεν δίνονταν οικοδομικές άδειες το επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των μηχανικών Κομοτηνής κύριος Νικόλαος Παπαθανασίου. Και ενώ λοιπόν αυτή είναι η κατάσταση, αποδοκιμάζουμε έντονα το γεγονός πως το κράτος δεν ενημερώθηκε από τον κύριο πρόεδρο, δεν ενδιαφέρθηκε για την κατάσταση του κόσμου των Τούρκων της Δυτικής Θράκης και δεν έκανε κάποια έκπτωση.

Ο τύπος που βρίσκει αυτές μας τις κραυγές ψεύτικες, παραπλανητικές και υστερόβουλες και μας κατηγορεί ως σαλπιγκτής, όταν εμείς παρουσιάσαμε αποδείξεις, όλοι τους σώπασαν.

Η σιωπή τους είναι ένδειξη ενοχής. Ή με μια άλλη φράση είναι ένδειξη του δίκιου μας. Έχουμε δυό κουβέντες για αυτούς που έμμεσα μας απειλούν και συνήθισαν να μας τρομάζουν με δικαστήρια. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε μέχρι τέλους τον αγώνα στον οποίο πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο.

Δεν μπορείτε να μας φιμώσετε εκφοβίζοντας μας, δεν μπορείτε να μας τρομάξετε, δεν μπορείτε να μας καταπτοήσετε.

ΚΟΜΜΑ DEB

 Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί   5-3-2012 

Previous Article

ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ…

Next Article

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΝΟΧΟΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *