Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ) ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

0 σχόλια Share:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

144179581976656

Με οργή καταγγέλλουμε έντονα τις προδοτικές επιθέσεις που γίνονται στην μητέρα πατρίδα μας Τουρκία, σε βάρος Τούρκων στρατιωτών και αστυνομικών.
Ευχόμαστε έλεος από τον Αλλάχ για τους Τούρκους στρατιώτες και αστυνομικούς, περαστικά και κουράγιο προς τις πονεμένες οικογένειες και το Μεγάλο Τουρκικό Έθνος και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες στρατιώτες και αστυνομικούς.


Δηλώνουμε στην κοινή γνώμη πως ως κόμμα DEB, είμαστε ενάντιοι και καταγγέλλουμε κάθε είδος τρομοκρατίας και βίας. Μας λυπεί βαθιά το ότι αθώοι στρατιώτες και αστυνομικοί που κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα, γίνονται μάρτυρες σε προδοτικές ενέδρες που στήνουν οι δίχως ανθρωπιά προδότες. Είναι απόλυτη η πίστη μας πως το Μεγάλο Τουρκικό Έθνος που κατά μήκος της ιστορίας του, ξεπέρασε με υπομονή και σταθερότητα παρόμοιες επιθέσεις, θα ξεπεράσει και αυτές τις προδοτικές και αχάριστες επιθέσεις.

Ιστοσελίδα του DEB 9/9/2015

Σχ : Σαν να διαβάζω κείμενο καμιάς νομαρχίας της Τουρκίας. Ούτε σίγμα δεν βρίσκεται ¨εκτός γραμμής¨.

Previous Article

ΞΑΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΖΙΖΡΕ !

Next Article

11 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *