Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

No Comments Share:

O πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς επισκέφτηκε τον Πολύανθο

142753885545990

Στις 27/3/2015 ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς μετά από πρόσκληση του ιμάμη Πολυάνθου Σαδίκ Σαδίκ (ιδρυτικού μέλους του DEB) επισκέφτηκε τον Πολύανθο και εκεί έκανε την προσευχή της Παρασκευής μαζί με τον κόσμο του χωριού.

Στην προσευχή της Παρασκευής στον Πολύανθο μετείχαν ο πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί, οι υποπρόξενοι Αντνάν Οζτούρκ και Ουφούκ Γκιοζαϊντίν και ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί.

Μετά από το ναμάζι σύντομες χαιρετιστήριες ομιλίες έκαναν ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντί, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και ο πρόξενος της Τ.C. στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί.

Στην σύντομη ομιλία που έκανε ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς , ανέφερε πως ο κόσμος του Πολυάνθου από την ίδρυση του DEB μέχρι σήμερα στήριξε τον αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων και ότι αυτό ήταν κάτι που είχε την έντονη αντανάκλαση του στις κάλπες των ευρωεκλογών της 25ης Μαίου. Ο Γενικός Πρόεδρος ευχαρίστησε για αυτό το έντονο ενδιαφέρον και είπε πως οι ίδιοι θα εργαστούν για να μεταφέρουν στην Ευρώπη τα θέματα της μειονότητας. Ο Γενικός Πρόεδρος ευχήθηκε για την αποδοχή της προσευχής από τον Αλλάχ και ευχαρίστησε αυτούς που τον άκουσαν.

Χωρίς τίτλο cavus

Ιστοσελίδα του DEB 28/3/2015

Σχ : Θα μπορούσε κανείς αρμόδιος να μας δείξει ΜΙΑ φωτογραφία του Ερντογάν να κάνει πολιτική ομιλία μέσα σε τζαμί ; Φυσικά και δεν κακίζουμε τον Τσαβούς. Αυτός είναι ένα απλό όργανο της τουρκικής πολιτικής. Αν δεν ήταν ο Τσαβούς , θα ήταν ο Αχμέτ, ο Μεχμέτ…

Προς ψόγο όμως είναι το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και φυσικά έμμεσα και ο Ταγίπ, που επιτρέπουν την εργαλειοποίηση της θρησκείας χάριν επίτευξης πολιτικών σκοπών. Διότι αυτοί είναι που (δυστυχώς) κάνουν κουμάντο σε πολλά από τα τζαμιά της ελληνικής Θράκης. Υπάρχουν μήπως τουρκικές σημαίες στα τζαμιά της Τουρκίας ; Εδώ γιατί το επιτρέπουν ; Η απάντηση είναι απλή :

¨Διότι τους συμφέρει και διότι το μπορούν¨, όπως θα έλεγε κι ο Θουκυδίδης…

Previous Article

ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ…

Next Article

ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΕΡΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *