Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0 σχόλια Share:

Αλή Τσαβούς : Αν χρειαστεί μπορούμε να οργανώσουμε καμπάνια συλλογής υπογραφών !!!

f31b8b0bfe548c48e5344552631bcc3f_XL
Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκανε την προσευχή της Παρασκευής στο χωριό Νέδα. Στην ομιλία που έκανε μετά από την προσευχή παρέδωσε ένα έγγραφο-ευχαριστήριο προς το χωριό Νέδα που στις ευρωεκλογές παρείχε στήριξη 100%% στο DEB και ανέφερε ότι αν χρειαστεί για τις οικονομικές συνθήκες μπορεί να αρχίσουν καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών.
Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκανε σήμερα Παρασκευή(17/12/2014) την προσευχή του στο χωριό Νέδα. Απευθυνόμενος στον κόσμο ο Τσαβούς μετά από την προσευχή, είπε πως το χωριό Νέδα έδωσε μια στήριξη 100% κάτι για το οποίο είναι ευγνώμονες. Ακολούθως ο Τσαβούς έδωσε στον ιμάμη Σερίφ που παρέλαβε στο όνομα του χωριού μια ευχαριστήρια πλακέτα.
Στην συνέχεια ο Τσαβούς αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες των ανθρώπων της μειονότητας λέγοντας εν περιλήψει τα εξής : Η μειονότητα οικονομικά έχει πτωχεύσει. Εάν δεν λύσουμε το θέμα της οικονομίας, δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε και τα μειονοτικά θέματα. Για να ακουστεί αυτή η κατάσταση και στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, μπορούμε ακόμη να οργανώσουμε και καμπάνια συλλογής υπογραφών. Εμείς είμαστε ένα περήφανο και τιμημένο έθνος¨.
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  17/10/2014

Previous Article

ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΛΟΙ !

Next Article

ΑΤΑΚ-129

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *