Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΕΥΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΛΟΙ !

No Comments Share:

Στο αρχείο η έρευνα της 17/12

171020141953545299061

Η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης αποφάσισε σχετικά με την έρευνα της 17/12 (σχ. μεταφρ : Τα λαδώματα μελών του ΑΚΠ μεταξύ των οποίων και του ίδιου του Ερντογάν…) να μην ασκήσει καμία δίωξη στα εμπλεκόμενα 53 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν οι Ριζά Σαράφ, Μπαρίς Γκιουλέρ και Καάν Τσαλαγιάν.

Η έρευνα που διεξήγαγε η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης σχετικά με την υπόθεση ¨Ρουσφετιών και Διαφθοράς¨, έληξε μετά από 11 μήνες.  Ο εισαγγελέας Εκρέμ Αϊντινέρ που διεξήγαγε την έρευνα αποφάσισε να μην ασκήσει καμμία δίωξη στα εμπλεκόμενα 53 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν ο επιχειρηματίας Ριζά Σαράφ, ο Μπαρίς Γκιουλέρ-γιός του πρώην υπουργού Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ και ο Καάν Τσαλαγιάν-γιός του πρώην υπουργού Οικονομίας Ζαφέρ Τσαλαγιάν.

Στην απόφαση για αρχειοθέτηση αναφέρεται πως ¨δεν υπήρξαν στοιχεία αδικημάτων¨. Η 70 σελίδων απόφαση διανεμήθηκε σήμερα στους δικηγόρους.
DHA   18/10/2014

Σχ : Αφού μετέθεσαν όλους τους  δικαστικούς και αστυνομικούς που άρχισαν την έρευνα, ε οι εναπομείναντες το πήραν το μήνυμα της εξουσίας του Ταγίπ…

 

Previous Article

ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ…

Next Article

OΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *