Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι ¨δύο βάρκες¨ του κ. Τζιχάτ

No Comments Share:

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου 2/5/2018

Προχτές το βράδυ περνώντας από το Εσκί Τζαμί της Κομοτηνής είδαμε κολλημένη στην κεντρική του πόρτα αυτή την ανακοίνωση.  Η ανακοίνωση αφορά μια εκδήλωση που διοργανώνει η ψευδομουφτεία  Κομοτηνής. Αισθανθήκαμε έκπληξη  διότι ο  ιμάμης αλλά και ο ψάλτης ο Τζιχάτ που εργάζονται εκεί, υπάγονται στην νόμιμη μουφτεία.  Άρα δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο ανέχονται να κολλάνε τέτοιο χαρτί στο τζαμί εκείνο.

Να θυμίσουμε  πως στην επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν στην Κομοτηνή, πάλι ο κ. Τζιχάτ ήταν εκεί. Δείτε απλά την φωτογραφία. Είναι ο κύριος αριστερά που κοιτά με αγάπη τον Ερντογάν, μαζί με τον πρόεδρο του DEB τον Τσαβούς…

Να ενημερώσουμε λοιπόν τον κ. Τζιχάτ πως δεν γίνεται να πατά σε δύο βάρκες. Δεν μπορεί από την μια να είναι ιεροδιδάσκαλος ο ίδιος και αρκετά μέλη της οικογένειας του, να είναι υπάλληλος της μουφτείας, να διδάσκει στο Τμήμα Μουσουλμανικών Σπουδών και από την άλλη να υποδέχεται τον Μπιλάλ Ερντογάν, να ανοίγει την πόρτα του τζαμιού του στον ψευδομουφτή και να ανέχεται τέτοια παλιόχαρτα στην πόρτα του τζαμιού.

Και αν δεν το αντιλαμβάνεται ο κ. Τζιχάτ, ας του το ξεκαθαρίσει ο φίλος του ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων κ. Καλατζής.

Previous Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ TOY EBROY

Next Article

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *