Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

“Δεν μπορούμε να ανασάνουμε” δηλώνει ο τουρκόψυχος αρθρογράφος από την Θράκη…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 7/6/2020

“Δεν μπορούμε να ανασάνουμε” είναι ο τίτλος του τελευταίο άρθρο του Τζεγκις Ομέρ-αρθρογράφου της ανθελληνικής εφημερίδας Μιλλετ-Ξανθης.

Αυτοί λοιπόν από την Ξάνθη, οι οποίοι δεν έγραψαν ποτέ τίποτε για τα εγκλήματά της Τουρκίας σε Πόντο, Κύπρο και Κουρδιστάν, τώρα με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Φλόιντ, μας δηλώνουν πως δεν μπορούν να ανασάνουν στην ελληνική Θράκη…

Μεταξύ άλλων σε άρθρο του της 3/6/2020, αναφέρει τα εξής :

“Είναι ανάγκη να υπάρξει αντίδραση και εναντίωση στις αδικίες και δολοφονίες που γίνονται στο Ισραήλ, στη Συρία, στην Αφρική, στην Μέση Αμερική στο ανατολικό Τουρκιστάν στην Κίνα, όπως και στις διώξεις που γίνονται στη δυτική Θράκη και σε πολλά άλλα μέρη…… Μερικοί εναντιώνονται στις αδικίες μόνο όταν τους συμφέρει. Αυτό είναι λάθος. Βλέπετε πως ενώ εκρήγνυται για τις αδικίες σε άλλες χώρες, ενώ στη δική τους χώρα όσοι υπερασπίζονται τους αδικημένους κόβονται, οι αλήθειες αλλοιώνονται και οι ίδιοι γίνονται εταίροι στις αδικίες. Η χώρα μας σε αυτό το θέμα είναι ίσως νούμερο 1 στον κόσμο. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος τόσο ικανός να διαστρεβλώνει τα γεγονότα για να καλύψει τα δικά του εγκλήματα. Αναφέρομαι σε ένα κρατικό μηχανισμό ο όποιος συνειδητά θεωρεί ως εθνικό και θρησκευτικό του καθήκον να παρουσιάζει ως δώρο τις αδικίες σε βάρος των διαφορετικών λαών και πολιτισμών που υπάρχουν στη χώρα με πρώτους τους Τούρκους της δυτικής Θράκης και τους Μακεδόνες.
Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία δομή κράτους με αστυνομία, στρατό, πολιτικούς, γραφειοκρατία, νομικούς, ακαδημαϊκούς, παπάδες και δημοσιογράφους και αυτός ο ο σχηματισμένος ιδεολογικός μηχανισμός δεν επιτρέπει να ανασάνουν οι μειονότητες που δεν έχουν ελληνορθόδοξη ταυτότητα και ασκεί και πίεση σε βάρος της πλειονότητας. Και είναι μία τέτοια πίεση ώστε δεν τους επιτρέπεται καν να πάρουν ανάσα, αυτοί που θέλουν να κραυγάσουν ή δεν θέλουν να μείνουν σιωπηλοί απέναντι στις αδικίες, “.

Ο φίλος μου ο Αλή μας το έλεγε πριν από 25 χρόνια. Το πρώτο κόλπο της Τουρκίας είναι αυτά που κάνει η ίδια να τα φορτώνει σε άλλους. Αυτό ακριβώς κάνει εδώ και ο αρθρογράφος από την Ξάνθη.

Θα θέλαμε πάντως και μια συμβουλή από τον αρθρογράφο.  Πώς μπορούμε να βρούμε και εμείς κάποιους να μας χαρίσουν 96.000 ευρώ για να αγοράσουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό;
Ο οποίος θα είναι φυσικά ανεξάρτητος (βεβαίως βεβαίως…)

Previous Article

Εκατοντάδες εκ. ευρώ από την ΕΕ προς την Τουρκία για τους ¨πρόσφυγες¨…

Next Article

To τουρκικό προξενείο είχε δώσει εντολή και οι 3 πρώην φίλοι του δεν του μιλούσαν πια….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *