Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ ΚΑΤΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

0 σχόλια Share:

…………….

Εγώ υποστηρίζω πως αυτοί οι εκτελεστές που δεν έχουν καμία σχέση με την ιδιότητα του μουφτή, δεν μας έκαναν μηνύσεις με δική τους βούληση. Διότι ξέρουν πως για μια ακόμη φορά θα φανούν οι προδοσίες τους έναντι της κοινότητας στην οποία είναι ανεπιθύμητοι και πάλι θα βρεθούν στο μηδέν. Όμως καθώς ο αντιμειονοτικός μηχανισμός  που υπηρετούν τους το επέβαλε, υποχρεωτικά εκπλήρωσαν την εντολή. Αυτή είναι η άποψη μου.

Σύμφωνα με την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, οι με το ζόρι επιβληθέντες από το κράτος ως μουφτήδες υπάλληλοι, είναι γνωστοί ως συνεργάτες των αντιμειονοτικών δυνάμεων. Για αυτό τον λόγο είναι απόβλητοι από την μειονότητα ως ¨προδότες¨ και ¨ανεπιθύμητα άτομα¨.  Είμαστε της άποψης πως επειδή η Μιλλέτ αντανακλώντας αυτή την βούληση των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, αποκάλυψε τις απάτες των ¨διορισμένων¨ υπαλλήλων, χάλασε τα παιχνίδια αυτών που θέλουν να εξαφανίσουν την μειονότητα, γίνεται προσπάθεια να την εμποδίσουν με δικαστήρια.

Εν προκειμένω δεν υπάρχει θέμα εξύβρισης η προσβολής ατόμων,το αντίθετο, είναι με αυτές τις προφάσεις μια φίμωση του μειονοτικού και ελεύθερου τύπου που δεν σωπαίνει απέναντι στις αδικίες.

Την τελευταία περίοδο και ιδιαίτερα μετά από την ανάληψη της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της παραμονής στην εξουσία παρέδωσε την Δυτική Θράκη και την πολιτική έναντι της Τουρκίας στους ρατσιστές ΑΝΕΛ και άρχισαν να αυξάνονται όπως επί χούντας  οι πιέσεις σε όλους τους εθνικούς και θρησκευτικούς φορείς της μειονότητας.

Το αποτέλεσμα εμφανές…Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής καλείται στην αστυνομία λογω πινακίδας που βρίσκεται στο εντευκτήριο του συλλόγου. Οι λαϊκά εκλεγμένοι και πραγματικοί μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, καλούνται και καταθέτουν με την κατηγορία της αντιποίησης αρχής και τους ασκούνται διώξεις. Ιμάμηδες εκλεγμένοι από τον κόσμο και υπαγόμενοι στις αιρετές μουφτείες προβάλλονται ως τρομοκράτες. Κατά την γνώμη μου ο μηχανισμός ο ίδιος  έβαλε ο ίδιος τα όπλα,έτσι ώστε με έφοδο σε τζαμί που υπάγεται στους αιρετούς μουφτήδες, να προβληθούν οι ιμάμηδες και οι ομογενείς που προσεύχονται από πίσω του ως τρομοκράτες και έτσι να απειληθούν. Με αυτό τον τρόπο επιδιώκεται το τρόμαγμα, ο εκφοβισμός και η ευθυγράμμιση της μειονότητας. Ο τύπος λοιπόν που υποστηρίζει την μειονότητα που αντιστέκεται ενάντια σε αυτές τις απειλές και τις πιέσεις, επιδιώκεται με παρόμοιους τρόπους να ¨έλθει στον σωστό δρόμο¨. Αυτές οι μηνύσεις είναι εκβιασμός και τμήμα της πολιτικής πιέσεων κατά της εφημερίδας Μιλλέτ που αποτελεί την φωνή του έθνους που δεν υποκύπτει στις αδικίες.

…………….

Τζεγκίζ Ομέρ.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=7240

26/4/2017

Σχ: Τι ωραία που εξυπηρετεί τα συφέροντα της Τουρκίας ο Έλληνας πολίτης κ. Ομέρ !

Άξιος !…

Previous Article

KOMMA CHP, MIA AKOMH ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Next Article

ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *