Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

KOMMA CHP, MIA AKOMH ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

0 σχόλια Share:

Εάν ο μόνος δρόμος για την νεολαία του CHP είναι η επανάσταση τότε ας κάνουν επανάσταση μέσα στο CHP

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Τουρκία έφτασε στην σημερινή της δικτατορία χάρη στο CHP… Εάν δεν υπήρχε το CHP ο Ερντογάν δεν θα κατάφερνε αυτά… Άλλωστε το CHP ήταν που έσπρωξε τον κόσμο στην αγκαλιά του AKP. Η γερασμένη εθνικιστική πολιτική του CHP, του στέρησε τον λαό.

Δύο αλλεπάλληλα φασιστικά πραξικοπήματα…

Και παρόλα αυτά ήταν το μόνο κόμμα που δεν τήρησε μια περήφανη στάση κατά του στρατού…

Η Τουρκία πραγματικά είναι πολύ άτυχη που έχει μια τέτοια αντιπολίτευση…

Εάν αυτοδιαλυθεί το CHP, ο Ερντογάν δεν θα βρει άλλο τέτοιο στήριγμα…

Δείτε τι κάνει τώρα το CHP τυφλωμένο από το μίσος του για τους Κούρδους. Ο Ερντογάν βομβαρδίζει σε Συρία και Ιράκ τους αντάρτες του YPG που πoλεμάνε την ISIS και το CHP τον στηρίζει!

Σκεφτείτε…

Το CHP στηρίζει τον Ερντογάν ο οποίος ετοιμαζόμενος για κατακτήσεις, ετοιμάζεται να πηδήξει σε νέες φωτιές και δηλώνει ¨Μια βραδιά θα έρθουμε ξαφνικά¨.

Ο κόσμος μετανιώνει ακόμη και για το ΟΧΙ που είπε στo δημοψήφισμα με ένα τέτοιο CHP…

Kαι μόνο αυτό να ήταν… Ο λογαριασμός του CHP είναι βαρύς… Χάρη στην στήριξη τους ο Ερντογάν κατήργησε την ασυλία των βουλευτών του HDP και έριξε στην φυλακή τον Σελαχαττίν Ντεμιρτάς και τους συντρόφους του.  Ο Κιλιτσντάρογλου… Ο Ντεμιρτάς μέσα… Μα τι Τουρκία είναι αυτή ;

…………..

Το κόμμα αυτό είπε ΟΧΙ στην αναφορά που συνέταξαν οι παρατηρητές του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τις νοθείες που έγιναν στο δημοψήφισμα ! Μπράβο… Ωραία αντιπολίτευση…

Το CHP δεν είναι καθόλου αγαπητός στην τουρκοκυπριακή κοινότητα. Διότι η κυπριακή του πολιτική είναι μια απόλυτη αποτυχία… Μια απόλυτη νοοτροπία κατάκτησης… Μια λογική ¨Τα πήραμε με αίμα, δεν τα δίνουμε στο τραπέζι¨… Όποτε εμφανίζεται εδώ μια μυρωδιά λύσης, αμέσως αρχίζουν τις κραυγές του τύπου ¨Πουλάνε την Κύπρο¨… Δεν επιθυμούν καθόλου την λύση… Σε αυτό το θέμα είναι χειρότεροι από το ΑΚΡ !

Προφανώς θα θυμάστε πως όταν ήρθε ο Κιλισντάρογλου στην Κύπρο είχε προτείνει να ανοίξει η κλειστή πόλη το Βαρώσι και να γίνουν εκεί  φοιτητικές εστίες.

…………….

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/May%c4%b1s%202017/2%20MAYIS%202017.pdf

2/5/2017

Σχ: Η Αφρίκα είναι τουρκοκυπριακή εφημερίδα και για αυτό μπορεί ακόμη και γράφει αυτά που γράφει…

Previous Article

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ…

Next Article

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ ΚΑΤΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *