Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΒΟΥΣ

No Comments Share:

Επίσκεψη από το κόμμα μας στο χωριό Νέδα

Το βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης και η ομάδα του, ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Κομοτηνής Χασάν Χασάν και ο Ισμαήλ Αχμέτ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, επισκέφτηκαν το χωριό Νέδα.

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ο κόσμος της Νέδας έδειξε αυξημένο ενδιαφέρον για τους αξιωματούχους του κόμματος. Υπό χιονόπτωση άκουσαν μέχρι τέλους την ομιλία του προέδρου.

Ο πρόεδρος στην ομιλία του ανέφερε πως η μειονότητα από το 1923 και μετά πάντα υπήρξε πιστή στην χώρα όπου αφέθηκε, και παρά το ότι δεν προέβη σε κάτι παράνομο, πάντα υπήρξε η καταπιεσμένη πλευρά.

Ανέφερε πως με λύπη του παρατηρεί πως οι σχέσεις για τις οποίες ήλπιζε πως θα πάνε καλύτερα το τελευταίο διάστημα πάνε προς το χειρότερο, και ενώ αναμενόταν η απόδοση των δικαιωμάτων που πηγάζουν από την Λοζάνη, αφαιρούνται με διάφορα παιχνίδια ακόμη και τα υπάρχοντα. Είπε πως είναι πολύ κρίμα που αν και σε όλες τις χώρες οι μειονότητες έχουν την ελευθερία του εθνικού αυτοπροσδιορισμού, οι ίδιοι στερούνται αυτού του δικαιώματος μέσα σε μια χώρα της Ευρώπης.

Περιέγραψε το πώς παρεμποδίζεται η σύγχρονη εκπαίδευση στα παιδιά μας και το πώς με άδικο τρόπο δυσκολεύοντας τους όρους κρατούνται μακριά από τις εργασιακές δυνατότητες όσοι πετύχουν να αποφοιτήσουν. Είπε πως για αυτό ο ίδιος και οι σύντροφοι του συγκεντρώθηκαν υπό την στέγη του κόμματος Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης για να πουν ένα στοπ σε αυτή την κακή πορεία, κάλεσε όλους τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης να συγκεντρωθούν κάτω από αυτή τη στέγη, είπε πως οι ίδιοι έβαλαν γενναία τις καρδιές τους στον αγώνα δικαιωμάτων, και ότι αν χρειαστεί να πληρωθεί κάποιο τίμημα για αυτόν τον αγώνα, είναι έτοιμοι να το πληρώσουν μπροστά σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησε τον κόσμο της Νέδας που με υπομονή και αγάπη τον άκουσαν κάτω από χιονόπτωση.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 13-2-2012

Σχόλιο : Με δεδομένο τον χώρο όπου μίλησε ο Τσαβούς (έξω από το τζαμί) προφανώς ο ιμάμης βοήθησε. Άξιος ο μισθός του. Αλήθεια ρε Τσαβούς στην μάνα πατρίδα σου υπάρχει ελευθερία εθνικού αυτοπροσδιορισμού ; Να σου δείξουμε εμείς τι υπάρχει. Για δες παρακάτω  τι  έγινε στους Κούρδους  στο Ουλούντερε στις 28-12-2011…

Previous Article

Ο BTAYTD ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ BAKES

Next Article

TO ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *