Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

No Comments Share:

17265180_10154599687193002_883798494859531127_n

Ντιλέκ Ανταλί Οσμάν ευρισκόμενη στο μνημείο του Τσανάκκαλε: ¨Να κυματίζεις σαν τις αυγές δοξασμένη ημισέληνο¨ . Με ευσπλαχνία και ευγνωμοσύνη.

Καρα

Ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Αχμέτ Καρά παραθέτει ρήση του Μουσταφά Κεμάλ σχετικά με το πως η νίκη του Τσανάκκαλε είναι ένα παράδειγμα του πνεύματος ισχύος του τουρκικού στρατού.

 

Ercan

Μέλος της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος του ¨μπλε¨συνδυασμού στον δήμο Κομοτηνής Ερτζάν Αμέτ : Αυτό που έκανε Τσανάκκαλε το Τσανάκκαλε δεν είναι αυτοί που έρχονται, αλλά το πραγματικό πνεύμα που τους υποδέχεται και αυτό είναι το πνεύμα που αντί να ζει αιχμάλωτο προτιμά να ζει ελεύθερο.

 

Μουτζ

Μουτζαχίτ Ντουκιαντζί

Τσανάκκαλε, το μόνο μέρος στο οποίο συγκρούστηκαν σφαίρες στον αέρα. Ο Μουτζαχίτ ακούγεται πως θα κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ.

 

Τζεμαλί Ταχίρ

Τζεμαλί Ταχίρ (της ΤΕΞ) : Στην 102η χρονιά της νίκης του Τσανάκκαλε , εύχομαι ο Αλλάχ να δίνει στους μάρτυρες το έλεος του  και σε εμάς έναν βίο αντάξιο τους.

 

raif

Δικηγόρος και μέλος του DEB Ραίφ Ουστά :

Τιμάμε με σεβασμό με σεβασμό, ευγνωμοσύνη και ευσπλαχνία.

 

λοραι

Κοράι Χασάν-πρόεδρος της GTGB : Στην 102 επέτειο από την νίκη του Τσανάκκαλε της 18/3/2017, τιμούμε με ευγνωμοσύνη το Νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και τους συμπολεμιστές του.

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ¨ !

Next Article

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΥΣΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *