Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΑΕΡΙΩΝ¨ !

No Comments Share:

¨Αυτοί αν μπορέσουν θα στήσουν θαλάμους αερίων¨

cumhurbaskani-3-750x350

Ο πρόεδρος Ερντογάν συνεχίζει με βαρύ τρόπο τις κατηγορίες για ¨Ναζί¨ κατά της Γερμανίας

Ο Ερντογάν ανέφερε πως δεν έβαλαν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο την εφημερίδα Ντέιλι Σαμπάχ και είπε: ¨Τώρα αν εσείς δεν θέλετε να βάλετε εκεί την Ντέιλι Σαμπάχ , αυτή να ξέρετε είναι μια ντόπια και εθνική εφημερίδα μας… Θα έχετε αντίποινα για αυτό¨. Επίσης στις κατηγορίες για ¨καθεστώς ενός ανδρός¨ είπε ότι είναι προσβολή για τον Μουσταφά Κεμάλ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μίλησε στην Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος İlim Yayma. Οι επικεφαλίδες της ομιλίας του ήταν οι εξής:

……………

Τώρα θα μιλήσω ανοιχτά. Τώρα αν εσείς δεν θέλετε να βάλετε εκεί την Ντέιλι Σαμπάχ , αυτή να ξέρετε είναι μια ντόπια και εθνική εφημερίδα μας… Θα έχετε αντίποινα για αυτό

…………..

Ψέματα πάνω στα ψέματα λένε. Τα βαρεθήκαμε αυτά τα ψέματα. Αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη δείχνουν ότι περάσαμε σε μια νέα σελίδα. Ο χορός των μεταμφιεσμένων έληξε. Ξέρουν πολύ καλά πως  η 16η Απριλίου δεν είναι μόνο το σύστημα διακυβέρνησης, αλλά η κατεδάφιση της τάξης που χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν. Κάθε τόσο μιλάνε για καθεστώς ενός ανδρός. Μα έτσι προσβάλετε τον Μουσταφά Κεμάλ ! Δεν διαφώνησε με τον Ινονού ; Διαφώνησε. Ζήτησε την παραίτηση του ; Την ζήτησε. Για εξηγείστε το αυτό. Ακολούθως ήρθε ο Ινονού. Πάλι τα ίδια. Και εκείνος δεν συμφώνησε.

……………….

Mας απειλούνε πως θα μειώσουν τον αριθμό μας στην Ολλανδία. Τότε και εγώ λέω στους αδερφούς μου στην Ολλανδία, ότι δείτε εγώ στην Τουρκία λέω τρία παιδιά. Εσείς όμως εκεί κάνετε 5 παιδιά. Φυσικά αυτοί ανησυχούνε. Πείτε τους κάτι το συνειδητό και χοροπηδάνε.

Αυτοί αν μπορέσουν θα στήσουν πάλι θαλάμους αερίων. Μπορούμε εμείς να ξεχάσουμε την Σερμπρένιτσα ; Μόλις μιλάμε για Ναζί ενοχλούνται. Και αμέσως οι συνέταιροι τους τους στηρίζουν. Με επικεφαλής την Μέρκελ. Και εσύ αυτή τη στιγμή κάνεις μέτρα των Ναζί. Σε ποιόν ; Στους αδερφούς μου και στους βουλευτές στην Γερμανία.

………..

http://www.artigercek.com/bunlar-ellerinden-gelse-gaz-odalarini-kuracak/

19/3/2017

Previous Article

Η ΜΑΡΙΟΝ ΛΕΠΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Next Article

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *