Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

No Comments Share:

Εκλογική απόβαση από την Προύσα προς την Δυτική Θράκη

Το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) έστειλε 25 λεωφορεία για τις εκλογές που γίνονται αύριο (Κυριακή) στην Ελλάδα

Οι Δυτικοθρακιώτες που ζούνε στην Προύσα πήγαν στην Ελλάδα για να στηρίξουν τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης που θα αγωνιστούν στις εκλογές. Το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης, με σκοπό να ενισχύσει τα μέλη της Τουρκικής μειονότητα που βάζουν υποψηφιότητα με διάφορα κόμματα, έστειλε κατά την τελευταία εβδομάδα 25 λεωφορεία με ψηφοφόρους.

Ο πρόεδρος του BTTDD Σουκρού Κιοσέ δήλωσε : ¨Ο σύλλογος μας όπως χτες, έτσι και σήμερα ανανεώνει την έκκληση του προς τον κόσμο μας. Αποτελεί κοινωνικό καθήκον των ομογενών μας να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν τους υποψήφιους της Τουρκικής Μειονότητας που εμπιστεύονται πως μπορούν να παράξουν λύσεις και να πάρουν πρωτοβουλίες για την μειονότητα. Είναι σημαντικό τα μέλη της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης να πάνε στην κάλπη και να ψηφίσουν τους υποψηφίους της αρεσκείας τους. Οι Δυτικοθρακιώτες Τούρκοι πρέπει να επικεντρωθούν στους εκλέξιμους υποψηφίους. Επιθυμούμε η μειονότητα μας να εκπροσωπηθεί στην ελληνική βουλή με βουλευτή της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Ως Σύλλογος αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκη ζητάμε τα μέλη της μειονότητας που κατοικούν είτε στην Τουρκία είτε στην Δυτική Θράκη, να πάνε στην κάλπη. Θεωρούμε ως καθήκον μας να απευθύνουμε αυτήν την έκκληση στην κοινότητα μας.

kayserihaberim 5-5-2012

Σχόλιο : Η φωτογραφία είναι από παλιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιρλίκ που δείχνει τον Κιοσέ (αριστερά) σε επίσκεψη του στον Τούρκο πρόξενο στην Κομοτηνή. Αλήθεια αυτά τα 25 λεωφορεία ποιός τα πλήρωσε ; Γιατί ξέρουμε πως όλοι αυτοί ήρθαν ΔΩΡΕΑΝ… Ο κύριος στα δεξιά της φωτογραφίας με τον προόξενο είναι επίσης μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Προύσας και λέγεται Χασίπ Σεμερτζί. Για ….δείτε και μια καλή φωτογραφία του….

Previous Article

4 ΚΥΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 28ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *