Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ BTTDD ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

1 σχόλιο Share:

Φιλοξενήσαμε στην Προύσα μαθητές μας από την Δυτική Θράκη

Μαθητές μέλη της τουρκικής μειονότητας που είναι τελειόφοιτοι σο μειονοτικό λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ, σε ταξίδι που έκαναν για να γνωρίσουν πανεπιστήμια, πέρασαν και από την Προύσα.

Μετά από το γεύμα που τους παρέθεσε στο πανεπιστήμιο του Ουλούνταγ το παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD, η επιτροπή μετείχε σε συγκέντρωση στην οποία μετείχε και  ο πρύτανης Γιουσούφ Ουλτζάι, όπου και ενημερώθηκαν από τους αρμόδιος σχετικά με το πανεπιστήμιο. Ακολούθως οι Δυτικοθρακιώτες μαθητές έκαναν τουρ στο πανεπιστήμιο.

Δεύτερη στάση των νέων στην Προύσα ήταν το παράρτημα Προύσας του BTTDD.  Εκεί έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του παραρτήματος τον καρδιολόγο Αλή Εμιν Λατίφ και από μέλη της διοίκησης όπως και από νεολαίους του παραρτήματος. Εκεί ενημερώθηκαν σχετικά με τον σύλλογο και την Προύσα. Τους μαθητές που είχαν επικεφαλής τους τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν  και τον Ερχάν Χουσείν καθηγητή του λυκείου Ξάνθης Μουζαφέρ Σαλίχογλου, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στην Προύσα τους συνόδεψε και ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Ουλούνταγ και αντιπρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Δρ. Αχμέτ Σερντάρ. Ο Κοράι Χασάν στο τέλος της επίσκεψης και προς ανάμνηση της ημέρας χάρισε στον πρόεδρο Λατίφ ένα δώρο και ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που τους έδειξαν.

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/bursada-bati-trakyadan-gelen-ogrenci-misafirlerimiz-agirladik.html

8/5/2017

Σχ: Ωραία θα αρχίσουν φαίνεται κάποιοι Έλληνες πολίτες τις τριτοβάθμιες σπουδές τους. Καλά θα ήταν λοιπόν να ενημερωθούν όλοι αυτοί που αρχίζουν τις σπουδές τους στην σκιά της σημαίας της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨ πως όταν τελειώσουν εκεί θα τους περιμένουν ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ και όχι εικονικές εξετάσεις αναγνώρισης του πτυχίου τους…

Μαθαίνουμε επίσης πως ο κ. Κοράι Χασάν τώρα που απομακρύνθηκε από την GTGB,  έχει αναλάβει ουσιαστικά την προώθηση των τουρκικών πανεπιστημίων στην ελληνική Θράκη. Ναι βρε τζάμπα το κάνει ο άνθρωπος, τι νομίζετε πως είναι παραδόπιστος ;

Ο κ. Ερχάν Χουσέιν συγκαταλέγεται στους διώκτες του καθηγητή Χότσικα στην Ξάνθη.

Προσέξτε επίσης πως στο κείμενο δεν υπάρχει πουθενά η λέξη Ελλάδα. Οι μαθητές ήρθαν λέει από ¨την Δυτική Θράκη¨…

Τώρα βέβαια τι μας νοιάζουν όλα αυτά εμάς ;

Πάμε να δούμε κανένα κώλο στο σερβάιβορ….

Previous Article

ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΓΛΑ ! –ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΛΕΕΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Κανονικά σε σοβαρό κράτος, έστω και τύπου Μοζαμβίκης, Κογκό κλπ, θα έπρεπε να εγκαλέσει το υπουργείο Παιδείας τους κατσιβέλους δασκάλους/διοργανωτές της “εκδρομής” για αυτήν την επίσκεψη, και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *