Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΛΕΕΙ !

No Comments Share:

Μαχαίρωσε τον φίλο που είχε γνωρίσει μέσω Tinder, αλλά ο δικαστής έκρινε πως ¨είναι πολύ ταλαντούχα για να μπει στην φυλακή¨

Η Λαβίνια Γούντγουορντ η οποία μαχαίρωσε τον φίλο που είχε γνωρίσει μέσω Tinder, κρίθηκε πως είναι ¨πολύ ταλαντούχα¨ για να μπει στην φυλακή.

Η 24 ετών φοιτήτρια Λαβίνια Γούντγουορντ που σπουδάζει στο κολλέγιο της Εκκλησίας του Χριστού, μαχαίρωσε τον φίλο της φοιτητή του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ  που είχε γνωρίσει μέσω Tinder.

H Γούντογουορντ αποδέχθηκε πως τον χτύπησε με μπουνιά και τον μαχαίρωσε, αλλά ο δικαστής Ίαν Πρίνγκλ έκρινε πως ¨είναι πολύ ταλαντούχα για να μπει στην φυλακή¨

Ο δικαστής κρίνοντας για την Γούντγουορντ που σπουδάζει για να γίνει καρδιοχειρούργος, είπε πως ¨επρόκειτο για κάτι που έγινε μια φορά και μόνο¨.

Υποστήριξε πως η φυλάκιση της δράστη θα επέφερε μεγάλη ζημιά στην καριέρα της και ότι αυτό θα ήταν μια ¨πολύ βαριά ποινή¨.

Η Γούντγουορντ που σπουδάζει στο Μιλάνο, αναφέρθηκε πως στο περιστατικό μαχαίρωσε τον φίλο της στο πόδι και του πέταξε ένα λάπτοπ, ένα ποτήρι και ένα βάζο.

http://haber.sol.org.tr/dunya/tinderdan-tanistigi-erkek-arkadasini-bicakladi-hakim-hapse-girmek-icin-fazla-yetenekli-dedi

18/5/2017

Previous Article

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ BTTDD ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΡΩΪΚΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *