Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ BTTDD ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

0 σχόλια Share:

Συνάντηση Δυτικοθρακιωτών στην Προύσα

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον του κόσμου για την ¨7ο Γιορτή Αγίου Κορανίου και Μεβλίτ¨ που οργανώθηκε από τον ευρισκόμενο στην Τουρκία Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) με την συνεργασία του παραρτήματος Τσιφτεχαβουζλάρ και με την στήριξη από τους δήμους Προύσας και Οσμάνγκαζί και από άλλους φιλάνθρωπους.

Στην εκδήλωση που έγινε στον χώρο της σκεπαστής αγοράς στο Τσιφτεχαβουζλάρ του Φάτιχ , μετείχαν χιλιάδες Δυτικοθρακιώτες, επίσημοι από την Προύσα και επιτροπή που ήρθε από την  Δυτική Θράκη.

……………….

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Αλή Εμίν Λατίφ. Ο Λατίφ είπε πως ¨Εύχομαι να έχουν το έλεος του Αλλάχ ο Νικηφόρος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο μυθικός ηγέτης μας Δρ. Σαδίκ Αχμέτ και όλοι οι θανόντες ομογενείς μας¨.

ΤΑ ΕΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ

O Γενικός Πρόεδρος του BTTDD Νετσμεττιν Χουσεΐν εξέφρασε την ικανοποίηση για την συνάντηση αυτή και για την συμμετοχή. Ο Χουσεΐν περιέγραψε πως κατά το τελευταίο διάστημα, τα προβλήματα των Δυτικοθρακιωτών που ζούνε στην Τουρκία λύθηκαν σε μεγάλο ποσοστό και ευχαρίστησε για αυτό όλους όσους μόχθησαν με πρώτους τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Μεχμέτ Μουεζζίνογλου.  Ο Χουσείν πρόσθεσε πως περιμένει όλα τα μέλη του συλλόγου στην Γενική Συνέλευση που θα κάνουν στις 14 Μαΐου.
………………….

Ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ επισήμανε την σημασία που έχουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ενώ ο αναπληρωτής πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Προύσας Σουκρού Κιοσέ τόνισε την ενότητα και την ομοψυχία.

…………………………..

http://gundemgazetesi.com/haber/detay/3006

4/5/2017

Σχ: Οι ¨συντοπίτες¨ μας  σε όλες τις εκδηλώσεις τους έχουν και την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨. Και όταν γίνονται εκλογές στην Ελλάδα, με έναν μυστήριο τρόπο (….), ο BTTDD βρίσκει χρήματα  βάζει δωρεάν λεωφορεία για όσους θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα…

Previous Article

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ¨

Next Article

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ & ΑΝΟΗΣΙΑΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *