Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ & ΑΝΟΗΣΙΑΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

2 Comments Share:

Άνοιξε η ελληνοτουρκική  ¨Πίτα Φιλίας¨

Συγγενείς των ανταλλάξιμων που μετανάστευσαν από την Τουρκία στην Ελλάδα μαζί με Τουρκάλες γυναίκες άνοιξαν πίτα, στο 8ο φεστιβάλ πίτας του Ορτάκιοϊ.

Στο φεστιβάλ που οργανώθηκε από τον δήμο Σηλυβρίας, γυναίκες από Τουρκία μαζί με γυναίκες-συγγενείς των ανταλλάξιμων που μετανάστευσαν στην Ελλάδα, θέλοντας να δώσουν μήνυμα φιλίας έκαναν ζυμάρι κα έδειξαν τις δεξιότητες τους.


Υπό την ηγεσία του Μεγάλου Συλλόγου Ανταλλαγής Πληθυσμών και στα πλαίσια της 94ης επετείου  ανταλλαγής πληθυσμών Ελλάδας-Τουρκίας, συγγενείς αυτών που μετανάστευσαν στην Ελλάδα μαζί με Σηλυβριώτες μετείχαν στο φεστιβάλ.

Στο φεστιβάλ αυτό Τουρκάλες γυναίκες μαζί με γυναίκες συγγενείς αυτών που μετανάστευσαν στην Ελλάδα, έκαναν πίτες. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την εκδήλωση αυτή στην οποία οι γυναίκες έδειξαν τις δεξιότητες τους.

Oι εκδηλώσεις που έγιναν με αφορμή την 94η επέτειο ανταλλαγής πληθυσμών, πραγματοποιήθηκε υπό δυνατή βροχή.

Στο φεστιβάλ πήραν μέρος καλεσμένοι που ήρθαν από την Ελλάδα, ενώ έγινε και επίδειξη παραδοσιακών χορών.

Λόγω της έντονης βροχής οι μετέχοντες βίωσαν δύσκολες στιγμές και το πρόγραμμα συναυλιών ακυρώθηκε, ενώ αργότερα θα ανακοινωθεί η βαθμολογία στον διαγωνισμό καλύτερης πίτας.

https://www.sondakika.com/haber/haber-turk-yunan-dostluk-boregi-acildi-9588129/

7/5/2017

Σχ: Οι νεομάρτυρες του έθνους μας πέθαιναν μη θέλοντας καν να δηλώσουν (έστω και ψευδώς) πως γίνονται μουσουλμάνοι και σήμερα κάποιοι ελληνόφωνοι  τρώνε, πίνουν και γλεντάνε με τους Οθωμανούς την ώρα που ο Ταγίπ μας απειλεί με πόλεμο…

Previous Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ BTTDD ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΠΟΤΟΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. “Μετανάστευσαν στην Ελλάδα”, τί σκατά θα πεί αυτό; Μήπως εννοούν πως ήρθαν κυνηγημένοι, κουρελιασμένοι, ταπεινωμένοι, εξανδραποδισμένοι, τρομαγμένοι (όσοι επέζησαν φυσικά) από τα τούρκικα στίφη που σαν αχόρταγες αιμοδιψείς ακρίδες έπεσαν επάνω σε ότ,τι έβρισκαν και το κατάτρωγαν για να χορτάσουν την αχόρταγη βαρβαρική τους φύση; Έτσι εννοούν την “μετανάστευση”;; Να ξέρουμε και τί λέμε, εεε….

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *