Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ BTTDD ΣΤΟ… ¨ΑΦΕΝΤΙΚΟ¨

No Comments Share:

1

O πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης  δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν μαζί με μια ομάδα μαζί του, επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον διορισθέντα στην αντιπροεδρία της Διεύθυνσης Αποδήμων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων Σαγιτ Γιουσούφ.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD)  δικηγόρος Νετσμεττίν Χουσεΐν, ο πρώην πρόεδρος του BTTDD Ερόλ Κασίφογλου, οι αντιπρόεδροι Μεχμέτ Χασάνογλου και Χ. Βεντάτ Μέσελι, ο πρόεδρος του ελεγκτικού συμβουλίου του BTTDD Σεγίτ Σεγίτογλου, ο πρόεδρος του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού του BTTDD Μπεσίμ Ισμαήλμπασά, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Δυτικής Θράκης-Οσμάνγκαζί  δικηγόρος Ορχάν Καγιαλί και οι Φατίχ Χατζημπεντέλ και Μπατουχάν Κασίφογλου – μέλη του Δ.Σ. του παραρτήματος Ζεϊτίνμπουρνού του BTTDD, επισκέφτηκαν τον πρόσφατα διορισθέντα στην αντιπροεδρία της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων Σαγιτ Γιουσούφ.

Ο Γενικός πρόεδρος Νετσμεττίν Χουσεΐν εξέφρασε την χαρά του που ένας άνθρωπος που επί μακρόν υπηρέτησε τους Τούρκους και ιδιαίτερα τους Τούρκους , ένας άνθρωπος που με την στήριξη του συνετέλεσε στο να πραγματοποιηθούνε  από τον BTTDD και από τα παραρτήματα του πολλά σχέδια, ένας άνθρωπος  ο οποίος χωρίς να είναι από εμάς λυπόταν σαν να ήταν κάποιος εξ ημών, ο αγαπητός σε εμάς πρώην ακόλουθος της πρωθυπουργίας Σαγίτ Γιουσούφ, ανέλαβε την αντιπροεδρία σε έναν φορέα άμεσα σχετιζόμενο με τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Επίσης τον κάλεσαν με την πρώτη ευκαιρία να τους επισκεφτεί στα γραφεία τους και τον συνεχάρησαν.

Ο Σαγίτ Γιουσούφ εξέφρασε την ικανοποίηση του, που παλιοί φίλοι και σύντροφοι τον τίμησαν φτάνοντας μέχρι το γραφείο του και είπε: Έχοντας δει την ενότητα, την ομοψυχία σας ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, την δέσμευση σας στον αγώνα, την μεταξύ υμών θετική σας επικοινωνία, ήταν αδύνατο να μην καταστώ ένας από εσάς. Με χαροποιεί ιδιαίτερα πως ο BTTDD προβάλει αυτά τα υποδειγματικά του χαρακτηριστικά  σε κάθε περιβάλλον και πλατφόρμα.  Είμαι τουλάχιστον όσο και εσείς χαρούμενος, που βρισκόμαστε ξανά και θα είμαι πάλι δίπλα σας στα σχέδια που θα υπηρετήσουν τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης

Στο τέλος της επίσκεψης ο Γενικός Πρόεδρος προσέφερε στον Σαγίτ Γιουσούφ ένα τετράδιο δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει τις δράσεις 20 μηνών

Φωτογραφίες από την συνάντηση

erol sayit-yusuf-276

http://www.bttdd.org.tr/haberler/genel-merkezden-haberler/sayit-yusuf-makaminda-ziyaret-edildi.html

6/1/2017

Σχ : Αλήθεια ο κ. Νετσμεττίν σαν δικηγόρος που είναι πάει σε κανένα δικαστήριο, ή έχει άλλους πόρους ;

Previous Article

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΜΙΛΛΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ¨ !

Next Article

ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *