- 12 January 2017
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ…
Τα μάτια του Ερντογάν ήταν πάνω στους βουλευτές του ΑΚΡ, αυτοί προσπάθησαν να αποδείξουν τι ψήφιζαν
Στην ψηφοφορία για την συνταγματική μεταρρύθμιση, οι βουλευτές του ΑΚΡ χρησιμοποίησαν κάθε τρόπο για να αποδείξουν πως ψήφισαν θετικά. Κάποιοι ξεκάθαρα έδειχναν τι ψήφιζαν ενώ κάποιοι άλλοι βγαίνοντας έδειχναν πως κρατούσαν στα χέρια τους το αρνητικό ψηφοδέλτιο. Kαι όλα αυτά καταγράφονταν από τις κάμερες.
………………
Στην ψηφοφορία αυτή όπου υπήρξε παρέμβαση μέχρι και μέσα στο παραβάν, ο αντιπρόεδρος της βουλής Αχμέτ Αϊντίν δυσκολεύτηκε να προεδρεύσει στην ψηφοφορία, ενώ δεν μπόρεσε ούτε να διασφαλίσει το απόρρητο της διαδικασίας.
Sendika 10/1/2017
Σχ: Οι βουλευτές-στρατιωτάκια του Ταγίπ, έχοντας το άγχος να ψηφίσουν ¨αυτό που έπρεπε¨ έδειχναν μόνοι τους με έμμεσο τρόπο τι δεν ψήφισαν, έτσι ώστε μην γίνει τίποτε και πέσουν στην δυσμένεια του πολυχρονεμένου.
Ξέρεις τι θα πει από εκεί που παίρνεις 25 χιλ.λίρες το μήνα, να βρεθείς ξαφνικά π.χ. στις φυλακές της Σηλυβρίας ;…
