Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Tι θέλουν να μας πούνε άραγε με τις αφίσες τους οι ¨συντοπίτες μας¨ στην Τουρκία ;

No Comments Share:

Κέιμενο του ιστολόγιου 29/1/2020

Καθώς σήμερα είναι 29/1, είναι και η επέτειος αυτού που οι τουρκόφρονες Θράκης αποκαλούν ¨Ημέρα Εθνικής Αντίστασης Τούρκων Δυτικής Θράκης¨ . Οργανώνονται λοιπόν διάφορες εκδηλώσεις σε πόλεις της Τουρκίας (και όχι μόνο) , από τα παραρτήματα του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD).

Ας δούμε μερικές αφίσες από αυτές τις εκδηλώσεις

Τα κεντρικά γραφεία του BTTDD φέτος πραγματοποίησαν την εκδήλωση τους στην Σρεμπρένιτσα .  ¨Βρισκόμαστε¨Στην τοποθεσία όπου δολοφονήθηκε η ανθρωπιά¨, λέει η αφίσα τους.

Πλην όμως προσέξτε το ¨29 Ιανουαρίου¨ (29 OCAK)  το πως είναι γραμμένο.

Με γράμματα-αγκαθωτά συρματοπλέγματα…

 

Εδώ το παράρτημα Προύσσας του BTTDD ανακοινώνει την εκδήλωση του,  που θα γίνει το απόγευμα της 29/1 στην Προύσσα, στην οποία όπως διακρίνεται ομιλητής θα είναι και ο Οζάν Αχμέτογλου-πρόεδρος της παράνομης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης. Και σε αυτή την εκδήλωση η φράση ¨29 Ιανουαρίου¨ (29 OCAK)  είναι γραμμένη με γράμματα-αγκαθωτά συρματοπλέγματα….

Εδώ βλέπουμε εκδήλωση που έγινε χτες στο Ιζμίτ από το τοπικό παράρτημα του BTTDD. Δύο από τους ομιλητές,  μας είναι γνωστοί.  Ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Χουσείν Μποσταντζί και η Περβίν Χαϊρουλλάχ- Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ.  Και σε αυτήν την εκδήλωση παρατηρούμε πως πάνω δεξιά στην αφίσα η φράση ¨29 Ιανουαρίου¨ (29 OCAK)  είναι γραμμένη με γράμματα-αγκαθωτά συρματοπλέγματα….

Το έμμεσο αλλά σαφές μήνυμα, όπως το ερμηνεύουμε εμείς είναι το εξής : ¨Η Δυτική Θράκη είναι σαν φυλακή-σκλαβωμένη¨…

Η πρώτη φωτογραφία είναι από εκδήλωση που οργάνωσε στο παρελθόν ο BTTDD, για να τιμήσει τους δεκάδες χιλιάδες πεσόντες στο μέτωπο του Σαρίκαμις. Πρώτος στην πορεία τιμής ο νυν προεδρος Νετσμεττίν Χουσείν.

Previous Article

Ερντογάν για F-35: Oι ΗΠΑ θα μας δώσουν ή τα χρήματα ή τα αεροσκάφη¨

Next Article

Μακρόν : Ο Ερντογάν μεταφέρει μισθοφόρους στη Λιβύη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *